ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

BIA: Τον προβληματισμό του για τα φαινόμενα βίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος στην αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Καταπολέμησης της Βίας (ΔΕΑΒ), με την οποία συναντήθηκε χθες. O κ. Στεφανόπουλος δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα κρούσματα βίας και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πολιτικές και τις μεθόδους που ακολουθεί η ΔΕΑΒ για να τα αντιμετωπίσει.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Αν κι έμεινε στην 26η θέση στον προκριματικό των καταδύσεων από τα 3 μ. του αγώνα του κυπέλλου κόσμου, ο οποίος διεξάγεται στο OAKA, ο Θωμάς Μπίμης προκρίθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντίθετα, ο Νίκος Σιρανίδης κατετάγη 33ος στους 56 και αποκλείστηκε. Αν ήταν 32ος, θα είχε προκριθεί… Δύο τελικούς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Στις 19.00 θα γίνει ο αγώνας συγχρονισμένων ανδρών από 10 μ. (μετέχουν οι I. Γαβριηλίδης – Σωτ. Τράκας) και στις 20.30 των γυναικών από 3 μ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, που έχει ανακοινώσει η «Αθήνα 2004», από τις 10.00 θα διεξαχθούν οι προκριματικοί στα 3 μ. γυναικών (Σωτ. Κουτσοπέτρου, Ντ. Γεωργάτου) και στα 10 μ. ανδρών (Γαβριηλίδης, Τράκας), στις 14.20 οι ημιτελικοί των 3 μ. Γ και στις 15.05 οι ημιτελικοί των 10 μ. Α.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Στην 23η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος «Φινν» βρίσκεται ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ύστερα από επτά ιστιοδρομίες. Μετά την έβδομη κούρσα, στην οποία τερμάτισε 16ος, ανέβηκε μόνο μία θέση. Στην κορυφή παραμένει ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής Μπεν Εϊνσλι.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Οι Γιάννης Μονοκάνδυλος (54 κιλά) και Θοδωρής Κοττάκος (69) αγωνίζονται σήμερα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κροατία.

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: H συνάντηση ανάμεσα στον Πατραϊκό και στον Εργοτέλη, στο γήπεδο των Προσφυγικών, ανοίγει σήμερα (14.15) την αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το κύπελλο γυναικών έχει την τιμητική του το Σαββατοκύριακο, με τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ στο γήπεδο του Μετς. H κυπελλούχος των δύο τελευταίων ετών Γλυφάδα θα απουσιάσει. Στους σημερινούς ημιτελικούς θα παίξουν Πειραϊκός – ΔΑΣ Ανω Λιοσίων (18.00) και Θερμαϊκός – Αστέρας Εξαρχείων (20.00).

A2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Το σημερινό πρόγραμα της 20ής αγωνιστικής (17.30): AO Π. Φαλήρου – Νήαρ Ηστ, ΑΣΕ Δούκα – Ανω Λιόσια Λάρισα – MENT, Χαλκίδα – Ξάνθη, Πανελλήνιος – Παπάγου, Ιωνικός – Ολύμπια, Κολοσσός – KAO Δράμας (17.00).

ΗΠΑ: Σε αγώνες για το NBA, που έγιναν χθες τα ξημερώματα, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Μινεσότα – Σακραμέντο 92-75, Σιάτλ – Φιλαδέλφεια 101-112, Κλίπερς – Βοστώνη 102-100.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή