ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

KYPIOI, ευχαριστούμε… μπουχτίσαμε. Φτάνει πια. Δεν θα πάρουμε άλλο. Αυτή η «αιώνια» κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη έγινε βαρετή για τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων.

ΟΙ MONOI που ενθουσιάζονται όταν ακούν τη μία πλευρά να κατηγορεί την άλλη είναι οι ελάχιστοι εναπομείναντες φανατικοί.

ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ», που δεν έχουν βγάλει από την καρδιά τους τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για ό,τι έχει προσφέρει στην ομάδα τους, και οι «κόκκινοι» που με τον Σωκράτη είδαν… άσπρη μέρα, έπειτα από τα «πέτρινα χρόνια»

ΓΙΑ τους παλαιότερους που θυμούνται τα όσα κατηγορούν τώρα οι Παναθηναϊκοί τους Ολυμπιακούς, για τα ίδια ακριβώς, κατηγορούσαν οι δεύτεροι τους πρώτους στην εποχή της παντοδυναμίας τους.

ΚΑΙ να είστε σίγουροι ότι αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει πάλι τα πρωτεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι ρόλοι θα αντιστραφούν εκ νέου.

ΟΙ ΔΥΟ τους έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο υπόθεσή τους. Λες και δεν υπάρχουν άλλες ομάδες.

ΕΙΝΑΙ αυτές που τις έχουν βάλει στο περιθώριο, απλώς για να συμπληρώνεται ο αριθμός «16», ώστε να διεξάγεται το πρωτάθλημα.

ΑΥΤΕΣ που η «φωνή» τους ακούγεται μόνο όταν διεξάγεται ψηφοφορία στην ΕΠΑΕ, για να δηλώσουν με ποιον από τους δύο είναι. Κι έπειτα… σιωπή.

ΟΠΟΙΑ τόλμησε να δηλώσει ανεξάρτητη από τους δύο… εξαφανίστηκε. Την έφαγε το σκοτάδι. Οπως τους βουλευτές, που αποχωρούν από τα δύο μεγάλα κόμματα.

ΦΩΝΑΖΟΥοι «αιώνιοι» για τη διαιτησία. Ποιοι, αυτοί που μονίμως ευνοούνται, μία ο ένας, μία ο άλλος, εις βάρος των υπολοίπων.

ΑΣ σταματήσουν επιτέλους να τσακώνονται σαν τα κοκόρια σ’ ένα κοτέτσι, που στο φινάλε δεν είναι μόνο δικό τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή