Δράκοι και διάβολοι στην ευρωπαϊκή αρένα

Δράκοι και διάβολοι στην ευρωπαϊκή αρένα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας. H κάτοχος του κυπέλλου UEFA, Πόρτο, υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο σημαντικότερο παιχνίδι των σημερινών αγώνων της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Χοσέ Μουρίνιο παρουσιάζεται αισιόδοξος, παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που τον προβληματίζουν. O Πορτογάλος τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Κονσεϊσάο, Πεσότο, Ντερλέι, Φερέιρα, Κούνια και τον τιμωρημένο Κοστίνια.

Πολλές απουσίες έχει και η Μάντσεστερ. O σερ Αλεξ Φέργκιουσον δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σόλσκιερ, Σιλβέστρ και τον τιμωρημένο Φέρντιναντ.

Ελληνικό χρώμα θα έχει το ματς του «Γκότλιμπ Ντάιμλερ Στάντιον», ανάμεσα στη Στουτγκάρδη και την Τσέλσι, καθώς διαιτητής θα είναι ο Κύρος Βασσάρας. O Φέλιξ Μάγκατ υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι, Κλαούντιο Ρανιέρι, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βερόν και Πετί. Στην 11άδα των Λονδρέζων επιστρέφουν οι Νταφ και Κρέσπο.

Στο «Ριαθόρ» η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια υποδέχεται τη Γιουβέντους. O Χαβιέ Ιρουρέτα θα έχει στη διάθεσή του τους Μoλίνα, Μάουρο Σίλβα, αλλά και τον Λούκε, με τον οποίο σε μία προπόνηση παρ’ ολίγον να έρθουν στα χέρια. O Ισπανός τεχνικός, πάντως, ανακοίνωσε πως θα τον χρησιμοποιήσει στη βασική 11άδα ως παρτενέρ του Τριστάν.

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρτσέλο Λίπι θα έχει στη διάθεσή του τον Τρεζεγκέ, αλλά απόντες θα είναι οι τραυματίες Μπιριντέλι και Τούντορ.   

Στο «Ανοέτα» η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα αντιμετωπίσει τη Λιόν. O τεχνικός των γηπεδούχων, Ρεϊνάλντ Ντενουί, προβληματίζεται για τη συμμετοχή του τραυματία Καρπίν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό τους Κλαούντιο Κακαπά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή