Σκιές πέφτουν στην AEK

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μυστήριο της αγωνιστικής «καραντίνας» του Βασίλη Τσιάρτα δεν ξεκαθάρισε ούτε και χθες. Και ας ήταν το βασικό θέμα της συνέντευξης Τύπου Ιλιε Ντουμιτρέσκου. O τεχνικός της AEK σε ερώτηση για το αν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον διεθνή μέσο στο ματς με τον Αρη προτίμησε να ακολουθήσει τη διπλωματική οδό στην απάντησή του.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Αν θα είναι, δηλαδή, στην 11άδα. Δεν είμαι από αυτούς που θα πω στους παίκτες πήγαινε στα αποδυτήρια μετά δέκα λεπτά τρεξίματος. Για τα αποτελέσματα πρέπει να κουραστείς. Πάντα υπάρχει πίεση στους προπονητές, όταν ένα μεγάλο όνομα δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές», δήλωσε ο Ρουμάνος αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, δεν δείχνει να πτοείται. «Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω με τον ίδιο ρυθμό ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που είμαι και το ίδιο κάνουν και οι συμπάικτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ναουσαίος μέσος.

Κατά τ’ άλλα, η φράση «θέλω σκληρή δουλειά» βγήκε πολλές φορές από το στόμα του Ντουμιτρέσκου, ενώ στήριξε τους παίκτες του, λέγοντας: «Τους έχω εμπιστοσύνη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία μας».

Ο Ρουμάνος στάθηκε στην ψυχολογία με αφορμή την ήττα από τη Χαλκηδόνα, επανέλαβε ότι προσπαθεί να φτιάξει κάτι σταθερό και με προοπτική, ενώ απαντώντας στις κατηγορίες ότι δεν ξέρει την ομάδα του είπε: «Την ξέρω 100% και τις θέσεις που μπορεί να παίξει κάθε παίκτης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή