O Ολιβερ Καν έχρισε φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης

O Ολιβερ Καν έχρισε φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια άτυχη στιγμή του Ολιβερ Καν έδωσε τη δυνατότητα στη Ρεάλ Μαδρίτης να ισοφαρίσει σε 1-1 την Μπάγερν, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου και να «φλερτάρει» την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. O Γερμανός τερματοφύλακας, κάνοντας λάθος εκτίμηση ύστερα από απευθείας χτύπημα φάουλ του Ρομπέρτο Κάρλος (83΄), είδε την μπάλα να περνάει κάτω από το σώμα του και τα όνειρα των Βαυαρών να «ψαλιδίζονται». Μέχρι εκείνη τη στιγμή η Μπάγερν αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο είχε προβάδισμα στο σκορ, από το 75ο λεπτό, με δράστη τον… συνήθη ύποπτο και πρώτο σκόρερ της, Ρόι Μακάι.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο Βίγκο, όπου η Αρσεναλ πήρε τη νίκη από τη Θέλτα (3-2). Οι «κανονιέρηδες» ήταν πάντα μπροστά στο σκορ και έδειξαν ότι περνούν περίοδο παρατεταμένης φόρμας. Οι Εντού (18΄, 58΄), Πιρές (80΄) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ ισοφάρισαν για τους Ισπανούς οι Εντού (27΄) και Ιγκνάθιο (64΄).

Βραχεία κεφαλή πήρε η Λοκομοτίβ Μόσχας. Οι Ρώσοι νίκησαν τη Μονακό με 2-1, στο παγωμένο «Δυναμό Στάντιουμ», σκορ που δεν είναι αρκετό για να τους δώσει την πρόκριση, καθώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτούς στο «Λουί II», στο πριγκιπάτο. Ισμαΐλοφ (31΄) και Μάμινοφ (59΄) σημείωσαν τα τέρματα για τους γηπεδούχους, ενώ το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Ακη Ζήκου, ο οποίος αγωνίσθηκε σε όλο τον αγώνα, σημείωσε ο Μοριέντες (69΄).

Ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Σπάρτα και Μίλαν, στην Πράγα (0-0). Οι «ροσονέρι» έχουν πλέον τον πρώτο λόγο στο Μιλάνο, αλλά η λευκή ισοπαλία είναι πάντα ένα «επικίνδυνο» αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή