ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

2004: Εθελοντές στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι οι ΓΓΑ της τελευταίας εικοσαετίας, ύστερα από πρωτοβουλία του νυν, Νίκου Εξαρχου. Οι πρώην ΓΓΑ ζήτησαν να μετάσχουν και στην Ολυμπιακή Λαμπαδηδροδρομία. O Γιώργος Βασιλακόπουλος, αφού υπέγραψε τη σχετική πρωτοβουλία, υπενθύμισε ότι διατηρεί ακέραιες τις δημόσιες θέσεις του για την ανάληψη και την οργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΠΑΝΤΑΝΙ: Ερευνες κάνει η αστυνομία της Ιταλίας για να βρει ποιος πούλησε κοκαΐνη στον ποδηλάτη Μάρκο Παντάνι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 14 Φεβρουαρίου στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Ρίμινι. Υπάρχουν, δε, φήμες ότι ο αθλητής έκανε χρήση κρακ πριν από τον θάνατό του.

ΤΕΝΙΣ: Στο τουρνουά του Ντουμπάι, η Δανιηλίδου επεβλήθη της Πίσνικ (Σλοβενία) με 3-6, 6-3, 6-2. Στο διπλό, με συμπαίκτρια τη Σφαρ (Τυνησία) έχασαν από τις Αλορό (Γαλλία), Πρατ (Αυστραλία) με 6-2, 2-6, 3-6. Σε αγώνες στο Χο Τσι Μινχ (Βιετνάμ) ο Οικονομίδης, στον A΄ γύρο, νίκησε τον Κάτο (Ιαπωνία) με 2-6, 6-3, 6-2. Σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Λούτζακ (Αυστραλία). O Μαζαράκης έχασε από τον Λούτζακ με 2-6, 2-6.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ: O ΔΑΣ Ανω Λιοσίων στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδος, νικώντας στον τελικό 64-59 τον Αστέρα Εξαρχείων. Στον μικρό τελικό, ο Θερμαϊκός επικράτησε 76-69 του Πειραϊκού.

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ: 20ή αγωνιστική: AEK – Ολυμπιακός 94-79, Ηράκλειο – Ηρακλής 58-75, Απόλλων Πατρών – Ηλυσιακός 86-75, ΠΑΟΚ – Μακεδονικός 91-71, Πανιώνιος – Ιωνικός ΝΦ 93-88. H βαθμολογία: Μαρούσι 35, ΠΑΟ, Αρης, Ηρακλής 32, AEK, ΠΑΟΚ 31, Περιστέρι, Πανιώνιος, Μακεδονικός, Ολυμπιακός 29, Απόλλων 27, Ηράκλειο 26, Ηλυσιακός 25, Ιωνικός 24. O Παναθηναϊκός έχει δύο αγώνες λιγότερους και οι Αρης, AEK, Περιστέρι και Μαρούσι από έναν.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Με πλεονέκτημα έδρας του Αμαρουσίου, ο ελληνικός «εμφύλιος» στους προημιτελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της FIBA, με αντιπάλους το Μαρούσι και τον Αρη, θ’ αρχίσει στις 2 Μαρτίου. O δεύτερος αγώνας θα γίνει στο Ιβανώφειο στις 5 Μαρτίου και ο τρίτος, αν χρειαστεί, στις 10 Μαρτίου.

ΦΛΟΓΑ: Ελέφαντες της Ινδίας, ντυμένοι στο βελούδο, θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα όταν φτάσει στο Νέο Δελχί, τον Ιούνιο, κατά το ταξίδι της σε 34 πόλεις του κόσμου. Αυτό αναφέρει η εφημερίδα της Μελβούρνης «Χέραλντ Σαν», που συμπληρώνει πως δύο ενήλικοι ελέφαντες και τρία βρέφη θα μεταφέρουν τους λαμπαδηδρόμους στις 10 Ιουνίου στο Νέο Δελχί.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Δήλωση για τους προκριματικούς του παγκοσμίου κυπέλλου 2006 έκανε ο Δανός Χένρικσεν: «Είναι ανοικτός όμιλος, με τις Ελλάδα, Τουρκία και Δανία να έχουν ίδιες πιθανότητες για τις δύο πρώτες θέσεις. H Ελλάδα είναι σε φόρμα και παίζει με ομαδικό πνεύμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή