Στις πισίνες λίγο πριν γίνει γιαγιά!

Στις πισίνες λίγο πριν γίνει γιαγιά!

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει ένας θρύλος της κολύμβησης. H 47χρονη Αυστραλέζα Σέιν Γκουλντ ανακοίνωσε ότι, την 1η Απριλίου, θ’ αγωνισθεί στα 50 μ. πεταλούδας του πρωταθλήματος της Αυστραλίας, σχεδόν 32 χρόνια από τότε που κατέκτησε τρία ολυμπιακά χρυσά μετάλλια. «Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι η προσπάθεια θα στεφθεί με επιτυχία», δήλωσε η μητέρα τεσσάρων παιδιών, που θα γίνει σύντομα γιαγιά. «Μερικές από τις αντιπάλους μου είναι πιο νέες από τα παιδιά μου και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ακόμη πιο μεγάλη. Προκρίθηκα, όμως, και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου», τόνισε.

Η Γκουλντ στο τέλος του 2003 κολύμπησε τα 50 πετ. σε 30.32, επίδοση που της έδωσε το δικαίωμα να μετάσχει στο πρωτάθλημα. Στους Ολυμπιακούς του Μονάχου κατέκτησε χρυσά στα 200 και 400 μ. ελεύθερο και στα 200 μικτής, αργυρό στα 800 ελεύθ. και χάλκινο στα 100 ελεύθ. Στην καριέρα της κατέρριψε 11 φορές ρεκόρ Κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή