ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: H Ιταλία, που νίκησε και την Ισπανία (7-5), και η Ουγγαρία (15-1 τη Νέα Ζηλανδία), προκρίθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, από το προολυμπιακό τουρνουά πόλο γυναικών, που διεξάγεται στην Ιταλία.

Μ. ΠΕΝΤΑΘΛΟ: Στον αυριανό τελικό των ανδρών προκρίθηκαν τρεις Ελληνες, στο «ανοικτό» αφρικανικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται στην Αίγυπτο. O B. Φλώρος πήρε την 4η θέση στο γκρουπ του, ο Σ. Κωνσταντάτος τη 14η και ο Ανδρέας Ιντρα τη 16η. Σήμερα οι Κατ. Πάρτιτς και Δ. Πάστρα αγωνίζονται στον τελικό των γυναικών.

ΣΤΙΒΟΣ: Σπουδαίες επιδόσεις σημειώθηκαν κυρίως από Σουηδούς στο μίτινγκ του Ταλίν (Εσθονία). O Κρ. Ολσον πήδησε 17,65 μ. στο τριπλούν, ο Στ. Χολμ, 2,33 στο ύψος, η K. Μπέρκβιστ 1,97 μ. στο ίδιο αγώνισμα, ενώ στο επί κοντώ ο Π. Κρίστιανσον υπερέβη τα 5,73. O Δανός σφαιροβόλος Γιόακιμ Ολσεν έριξε 21,63. Την πρώτη του φετινή εμφάνιση στον κλειστό στίβο θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής, Μορίς Γκριν στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ (27-29/2).

ΟΡΕΙΒΑΣΙΑ: Οι αρχηγοί των προσπαθειών κατάκτησης των κορυφών του Κιλιμάντζαρο και του Εβερεστ, K. Τσιβελέκας και Π. Κοτρωνάρος, παρέλαβαν χθες δύο σημαίες της «ΑΘΗΝΑ 2004» από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής, Ιωάννη Σπανουδάκη. H ορειβατική προσπάθεια «Ελλάς – Εβερεστ 2004» θα αρχίσει στις 13 Μαρτίου. Τη χρηματοδότησή της έχει αναλάβει πλήρως ο Ελληνας ομογενής από τον Καναδά, Παύλος Αγγελάτος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Θετικά απάντησε η ομοσπονδία της Τσεχίας στην πρόταση της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ των εθνικών ομάδων ανδρών και ελπίδων των δύο χωρών. Τα παιχνίδια θα γίνουν στις 17 και 18/8, στην Τσεχία.

ΚΙΝΑ: H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας απέκλεισε από την εθνική παίδων όσους παίκτες είχαν κόμωση παρόμοια με του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το πρακτορείο ειδήσεων «Νέα Κίνα» μετέδωσε ότι η απαγόρευση αφορά και όλα τα «ακραία» κουρέματα, τη βαφή μαλλιών και άλλα…

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Προβλήματα αντιμετωπίζει ο Γ. Παράσχος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ιωνικό. O Χρ. Μικές υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και δεν θα παίξει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή