Ενας «τελικός» με ιδιαιτερότητες

Ενας «τελικός» με ιδιαιτερότητες

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννέα στροφές πριν από το «φινάλε» του πρωταθλήματος, και ο Ολυμπιακός καλείται να παίξει έναν ακόμη… τελικό. Οι πρωταθλητές φιλοξενούνται απ’ την Καλλιθέα (ώρα έναρξης 7.30 μ.μ., απευθείας μετάδοση απ’ το Super Sport), του Τάκη Λεμονή. Θα είναι η πρώτη φορά που ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών θα κάθεται στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας σε αγώνα του Ολυμπιακού. «O αγώνας έχει ιδιαιτερότητες για μένα, αφού είναι το πρώτο παιχνίδι που θα βρεθώ αντίπαλος με τον Ολυμπιακό, στον οποίο πέρασα όμορφα χρόνια ως παίκτης και ως προπονητής. Ο,τι αισθάνεται κανείς αυτές τις στιγμές το ξέρει μόνο ο ίδιος. Πρέπει, όμως, να τιμήσω την ομάδα που συνεργάζομαι και να κάνω το παν για να τη βοηθήσω στην υλοποίηση των στόχων της», λέει χαρακτηριστικά ο Τάκης Λεμονής.

Την ίδια ώρα, ο Ολεγκ Προτάσοφ προσπαθεί να πείσει τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα τον αποψινό αγώνα. O Ουκρανός τεχνικός γνωρίζει καλά πως η Καλλιθέα δεν θα πέσει αμαχητί και θα κυνηγήσει βαθμό η βαθμούς, προκειμένου να κερδίσει έδαφος στη μάχη που δίνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αφήστε που για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα απ’ τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να μην εξαρτάται απ’ το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα του Παναθηναϊκού με το Αιγάλεω. Οι άνθρωποί του, πάντως, δεν θα έλεγαν όχι σε ένα… στραβοπάτημα της ομάδας του Σουμ.

Για τους πρωταθλητές, όμως, προέχει το παιχνίδι του «Ελ Πάσο» με την Καλλιθέα. O Ολεγκ Προτάσοφ έχει στη διάθεσή του όλους κι όλους 18 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας, ο Κριστιάν Καρεμπέ, αποθεραπεύθηκε προσφάτως και θα ήταν ρίσκο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Γεωργάτος (τιμωρημένος), Βενετίδης (ανέτοιμος), Κουλουχέρης (παρουσιάστηκε στο στρατό), Πατσατζόγλου (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας), Τάτσης, Μπούτσεκ (έχουν ενοχλήσεις στη μέση), Ελευθερόπουλος, Χούτος (είναι εκτός πλάνων).

Από την αρχή αναμένεται να παίξουν οι Γιάννου, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Βάλλας, Πάντος, Γεωργιάδης, Τζόρτζεβιτς, Στολτίδης, Καφές, Ζιοβάνι και Καστίγιο, ενώ στον πάγκο θα κάθονται οι Κατεργιαννάκης, Καρεμπέ, Νινιάδης, Κούζμπα, Ταραλίδης, Ανατολάκης, Γκώνιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή