ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H 22η αγωνιστική, που διεξάγεται σήμερα – αύριο, έχει μία ιδιομορφία. Είναι η τελευταία με την παρούσα κυβέρνηση και ειδικά με την αθλητική ηγεσία, που έκανε άνω – κάτω το πρωτάθλημα, λόγω της απόφασης του κ. Λιάνη να απαγορεύσει τη μετακίνηση των οπαδών.

ΟΠΟΙΑ κι αν είναι η ετυμηγορία του λαού, την άλλη Κυριακή, ένα είναι σίγουρο. Τα πρόσωπα που θα βρεθούν στην Κηφισίας 2 θα εξαλείψουν αυτήν την απόφαση που δημιούργησε κωμικοτραγικά περιστατικά.

ΚΑΤΑ τ’ άλλα η αγωνιστική για άλλη μία φορά δεν παρουσιάζει ιδιαιτερότητα. Οχι γιατί δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά διότι έχουμε συνηθίσει, εδώ και χρόνια, ο πρωταθλητής να αναδεικνύεται, όχι από τα αποτελέσματα όλων των αγώνων κάθε αγωνιστικής, αλλά από το εκάστοτε ντέρμπι ανάμεσά τους.

ΠΕΡΥΣΙ ήταν το ματς της Ριζούπολης. Εφέτος, αυτό της Λεωφόρου. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να ελπίζουν σε κάποιο στραβοπάτημα ο ένας του άλλου, πριν από το ντέρμπι της 18ης Απριλίου, αλλά ο φίλαθλος κόσμος πιστεύει πως κάτι τέτοιο ανάγεται στη σφαίρα του απίθανου.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ εφέτος ακόμα και ο ανταγωνισμός για την προνομιούχο τρίτη θέση, που οδηγεί στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει χάσει το ενδιαφέρον.

Η AEK, βυθισμένη στα προβλήματά της, δεν δείχνει ικανή να ανατρέψει την κατάσταση και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πανηγυρίσει, για πρώτη φορά την είσοδό του στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

ΟΜΩΣ και η κατάσταση της ουράς της βαθμολογίας είναι… προβλέψιμη. H Προοδευτική ήδη σχεδιάζει τη συμμετοχή της στη B΄ Εθνική και το μόνο ενδιαφέρον είναι ποιες από τις τέσσερις ομάδες θα αποφύγουν τις δύο θέσεις του υποβιβασμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή