Βουτιά στα βαθιά για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Χανιά

Βουτιά στα βαθιά για Ολυμπιακό, Βουλιαγμένη, Χανιά

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις ομάδες, τρεις αγώνες, διαφορετικός στόχος. Ολυμπιακός (Ευρωλίγκα), Βουλιαγμένη και Χανιά (Τρόπαιο ΛΕΝ) αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, φιλοδοξώντας να πετύχουν ό,τι επιθυμούν.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει αύριο στη Βαρκελώνη με την Μπαρθελονέτα, με βασικό σκοπό να μη χάσει. Στον Πειραιά είχε ηττηθεί 9-10, αλλά από τότε έχει βελτιωθεί πολύ. Αυτό επισημαίνει και ο Αργ. Θεοδωρόπουλος: «Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, διότι τώρα βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω πως θα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο». Σήμερα παίζουν, Βάσας (Ουγγ.) – Παρτιζάν (Σερβία). H βαθμολογία: Μπαρθελονέτα 6, Βάσας 3, Ολυμπιακός 2, Παρτιζάν 1.

H Βουλιαγμένη αγωνίζεται απόψε στη Βουδαπέστη με την Φέρεντσβαρος, έχοντας την πολυτέλεια να ηττηθεί ακόμη και με δύο τέρματα διαφορά, λόγω του 8-5 του πρώτου αγώνα. Ομως, ο προπονητής, Βαγγέλης Ρούπακας, πιστεύει ότι ο NOB μπορεί και να νικήσει. «Χρειάζεται, πάντως, προσοχή στην αρχή, για να μην αιφνιδιασθούμε», τονίζει.

Στην αντίθετη θέση βρίσκονται τα Χανιά, που υποδέχονται (14.00) την κροατική Γιάντραν, από την οποία είχαν ηττηθεί 9-12. «Είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας. H Γιάντραν είναι έμπειρη και πρέπει να καλύψουμε τρία γκολ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και σιγά σιγά να προσπαθήσουμε για την ανατροπή του σκορ», λέει ο προπονητής, Ηλίας Μαχαίρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή