H Ρεάλ προσφέρει 8,5 εκατ. για Γιούρκα

H Ρεάλ προσφέρει 8,5 εκατ. για Γιούρκα

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν ήταν τελικά τόσο απλό όσο φαινόταν το θέμα του Σεϊταρίδη. O διεθνής άσος μπήκε χθες στο αεροπλάνο για να συναντήσει την ομάδα της Πόρτο στον Καναδά, παρέα με τους Νούνο Βαλέντε, Κοστίνια, Μανίς και Πόστιγκα, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παίξει μπάλα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ή στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα δικαιώματά του τα έχει η Πόρτο και ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Παρακολουθεί απλώς τις εξελίξεις, που θέλουν τη Ρεάλ να κάνει πρόταση ύψους 8,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει (οι Πορτογάλοι τον πήραν μόλις με 3 εκατ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό) αλλά τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίνο ντα Κόστα, να ζητεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, 20 εκατ. ευρώ! Το ποσό αυτό απορρίφθηκε από τους Μαδριλένους, όσο όμως η Πόρτο δεν ανακοινώνει επισήμως τη μεταγραφή, θα υπάρχει ανοιχτό παράθυρο για νέες διαπραγματεύσεις.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει προσεγγίσει και τον Αγγελο Μπασινά, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει κάνει επίσημη πρόταση. Παρακολουθεί το θέμα και δεν αποκλείεται να κάνει την κρίσιμη κίνηση την τελευταία στιγμή.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή