Δοκιμασία στο παγωμένο Τροντχάιμ για την Αρσεναλ

Δοκιμασία στο παγωμένο Τροντχάιμ για την Αρσεναλ

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι έχουν πάψει να θεωρούν είδηση μια νίκη της Αρσεναλ. Αντίθετα, αν απόψε οι «κανονιέρηδες» ηττηθούν στο Τροντχάιμ από τη Ρόζενμποργκ, αφ’ ενός θα δοκιμάσουν μια νέα… γεύση για φέτος και αφ’ ετέρου ο 5ος όμιλος θα πάρει «φωτιά».

Το αγγλικό «τρένο» θα αναγκαστεί πάντως ν’ αφήσει στο Λονδίνο δύο από τα… βαγόνια του. O Ντένις Μπέργκαμπ θα είναι και πάλι θύμα της φοβίας του για τα αεροπλάνα, ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν πρόσεξε όσο έπρεπε τον τραυματισμό του στη μέση και αντιμετωπίζει σοβαρό ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά έπειτα από τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής του, Αρσέν Βενγκέρ.

Αντίθετα, στη διάθεση του Αλσατού τεχνικού βρίσκεται ο Σολ Κάμπελ, ενώ τη θέση του Μπέργκαμπ αναμένεται να καλύψει ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες.

Από την πλευρά τους οι Νορβηγοί, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, θεωρούν ότι στην Αθήνα έχασαν σπουδαία ευκαιρία για βαθμολογική συγκομιδή και θέλουν οπωσδήποτε να… ρεφάρουν με επιτυχία επί της Αρσεναλ.

Β Εξαιρετικά γρήγορα συγκρούεται με το… δημιούργημά του ο Ζοσέ Μουρίνιο στον 8ο όμιλο. O τεχνικός της Τσέλσι υποδέχεται στο νέο του… σπίτι την Πόρτο, που πάσχει στα πλάγια λόγω των απουσιών του Σεϊταρίδη και του Νούνο Βαλέντε. Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, που επιδιώκει την αγωνιστική της ανάταση.

Μπαρτσελόνα και Μίλαν έχουν την ευκαιρία να γίνουν απόλυτα «αφεντικά» στον 6ο όμιλο, αν ντουμπλάρουν τις νίκες τους κόντρα σε Σαχτιόρ και Σέλτικ αντίστοιχα.

Στον 7ο όμιλο, ο τεχνικός της Βέντερ Βρέμης πιστεύει ότι ο μοναδικός τρόπος για να νικήσει κανείς τη Βαλένθια είναι να παίξει επιθετικά από την αρχή. Σύμμαχός του θα είναι οι πολλές απουσίες των φιλοξενουμένων (Αγιάλα, Αϊμάρ, Φάμπιο Αουρέλιο, Φιόρε, Μίστα, Ρουφέτε, Ντε Λος Σάντος).

Αντίθετα, μία και… καλή είναι η απουσία της Ιντερ στο Βέλγιο, όπου θ’ αντιμετωπίσει την Αντερλεχτ χωρίς τον Κριστιάν Βιέρι, οπότε πιθανότερος για παρτενέρ του Αντριάνο στην επιθετική γραμμή είναι ο Μάρτινς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή