Από το μεσημέρι κατέφθαναν οπαδοί στο «Καραϊσκάκη»!

Από το μεσημέρι κατέφθαναν οπαδοί στο «Καραϊσκάκη»!

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα κόκκινο ποτάμι… πλημμύρισε από νωρίς τους δρόμους που οδηγούν στο στάδιο «Καραϊσκάκη». Ηταν οι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι ντυμένοι στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας, μετέβησαν στο ιστορικό γήπεδο, που είχε φορέσει τα… καλά του για να φιλοξενήσει, ύστερα από οκτώ χρόνια ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πειραιωτών. Τα πάντα θύμιζαν γιορτή. Τεράστια χαμόγελα φώτιζαν τα πρόσωπα των φιλάθλων και «ερυθρόλευκοι» ύμνοι αντηχούσαν σε κάθε γωνιά.

Η γιορτή ξεκίνησε από χθες το μεσημέρι. H διοίκηση του Ολυμπιακού παρέθεσε δεξίωση στους επικεφαλής της Λίβερπουλ. Για πρώτη φορά λειτούργησε το πολυτελέστατο εστιατόριο του γηπέδου. Τα προηγούμενα χρόνια, τα αντίστοιχα γεύματα δίνονταν σε κάποιο εστιατόριο στο Μικρολίμανο ή σε ξενοδοχεία. Ετσι, ήταν δικαιολογημένη η χαρά των ανθρώπων του Ολυμπιακού που «άνοιξαν» το σπίτι τους για να υποδεχθούν μια ομάδα με την ιστορία της Λίβερπουλ. O αγγλικός σύλλογος είναι από τους αγαπημένους των Πειραιωτών. Πολλοί από τους «ερυθρόλευκους» φίλαθλους εκτός από τον Ολυμπιακό δηλώνουν ότι στο εξωτερικό στηρίζουν τη Λίβερπουλ. Ετσι, δεν προκάλεσε καμιά εντύπωση όταν στο γήπεδο εμφανίστηκαν άτομα κρατώντας στα χέρια κασκόλ και των δύο ομάδων.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο γήπεδο στις 19.45, δύο ώρες πριν από τη σέντρα. Εκείνη την ώρα στο «Καραϊσκάκη» είχε μεταβεί ο βασικός πυρήνας των οργανωμένων οπαδών. Περίπου, 5.000 άτομα, κρατώντας τεράστιες σημαίες, το μέγεθος των οποίων θύμιζε σημαίες ιταλικών ποδοσφαιρικών ομάδων, δημιούργησαν θερμή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, χάρη στην εκπληκτική ακουστική του ανακαινισμένου γηπέδου όσοι βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από τον χώρο νόμισαν ότι το «Καραϊσκάκη» ήταν γεμάτο.

Στις 20.00 έφτασαν στο στάδιο οι οπαδοί της Λίβερπουλ με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. H μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν φίλοι του αγγλικού συλλόγου από την Ελλάδα. Οι Αγγλοι επέστρεψαν, περίπου, 700 εισιτήρια, τα οποία οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τα διέθεσαν «χέρι με χέρι» και όχι από τα εκδοτήρια, προκειμένου να καλυφθούν υποχρεώσεις της τελευταίας στιγμής. Στο «Καραϊσκάκη» λειτουργούσε μόνο ένα εκδοτήριο, από το οποίο προμηθεύτηκαν τα «μαγικά χαρτάκια» όσοι αγόρασαν εισιτήριο χρησιμοποιώντας το Διαδίκτυο. Αξίζει να θυμίσουμε ότι 2.000 εισιτήρια πωλήθηκαν μέσω Ιντερνετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή