ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 15.30: Ποδηλασία: Παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου, Ιταλία. 18.15: Τένις: «The Rookie», EUROSPORT. 19.00: Πόλο: Ηρακλής – ΠΑΟΚ, ET3. 19.30: Ποδόσφαιρο: ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παρί Σεν Ζερμέν, SUPERSPORT. 20.30: Ιππασία: Αγώνας στο Παρίσι, EUROSPORT. 21.45: Ποδόσφαιρο: Αϊντχόφεν – Παναθηναϊκός, MEGA. Μπαρτσελόνα – Σαχτιόρ Ντόνετσκ, SUPERSPORT 2. Αντερλεχτ – Ιντερ, SUPERSPORT 3. 23.00: Γκολφ: Ευρωπαϊκός γύρος, EUROSPORT. 23.45: Ποδόσφαιρο: Βέρντερ Βρέμης – Βαλένθια, SUPERSPORT 2. Τσέλσι – Πόρτο, SUPERSPORT 3. 00.10: Ρόζενμποργκ – Αρσεναλ, MEGA. 01:45: Μίλαν – Σέλτικ, SUPERSPORT 2. ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παρί Σεν Ζερμέν, SUPERSPORT 3.

ΜΠΑΣΚΕΤ: O Ολυμπιακός επιχειρεί να συνάψει σύμβαση με την κρατική τηλεόραση για την κάλυψη των εντός έδρας αγώνων του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα και δεν συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία που έχουν κάνει, ήδη, εννέα KAE με την ΕΡΤ.

ΚΥΠΕΛΛΟ: Το διαιτητικό δίδυμο των Κορομηλά και Μαστραφτσή θα διευθύνει το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για την 3η φάση του Κυπέλλου, την ερχόμενη Κυριακή. Τον αγώνα AEK – Περιστερίου θα διαιτητεύσουν οι Βορεάδης – Μαχαιριανάκης.

ΤΖΟΡΚΑΕΦ: Με τα χρώματα της Μπλάκμπερν θ’ αγωνίζεται μέχρι τον Ιανουάριο ο 36χρονος Γάλλος. «Μου έλειψε το αγγλικό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω», δήλωσε ο Γιούρι Τζορκαέφ.

ΒΟΛΕΪ: Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού οι Ντάβιντ Μούρεκ και Ηλίας Λάππας ενώ ο Σωτήρης Πανταλέων συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

ΔΑΝΙΑ: Χωρίς τον Ντάνιελ Γένσεν θα παραταχθεί τελικά η εθνική της χώρας στους προκριματικούς αγώνες με Αλβανία (10/10) και Τουρκία (13/10) για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006. O μέσος της Βέρντερ Βρέμης είναι τραυματίας στον αστράγαλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή