Χίντινγκ: Μπορούμε

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Αϊντχόφεν είναι στο «μηδέν» από βαθμολογικής συγκομιδής μετά την (μετ’ επαίνων) ήττα της από την Αρσεναλ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και ο αποψινός αγώνας της με τον Παναθηναϊκό είναι «κλειδί» για την πορεία της στη διοργάνωση. O Γκους Χίντινγκ έχει βάλει στόχο τη νίκη και ζητεί από τους παίκτες του να κάνουν μια νέα αρχή για να βάλουν απόψε βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης: «Σύμφωνα με την άποψη του Βενγκέρ, ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερο φαβορί από τον όμιλό μας για την πρόκριση. Πρέπει και μπορούμε να τον νικήσουμε. Αν χάσουμε, τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για μας στη συνέχεια της διοργάνωσης. Για μας, το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει τώρα», τόνισε ο προπονητής της Αϊντχόφεν και εν συνεχεία αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην ελληνική ομάδα: «H Ρόζενμποργκ έκανε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο ξεκίνημα, αλλά η αντίδραση του Παναθηναϊκού έδειξε πως δεν κομπλάρει ούτε και φοβάται, κάτι που φάνηκε και σε άλλα ματς. Βγήκε μπροστά, έπαιξε επιθετικά, έκανε ευκαιρίες και πήρε το παιχνίδι. Ισως μας παίξει με μαν του μαν, όπως έκανε και η εθνική Ελλάδος. Αν το κάνει, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσουμε ομάδα με οκτώ αμυντικούς. Εχουμε τρόπο να τα καταφέρουμε».

– Αλεξ, Ζετεμπίερ και Φόγκελ θα περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να δουν αν θα είναι στην ενδεκάδα της Αϊντχόφεν. Αντίθετα, ο αποκλεισμός του τραυματία Οΐερ είναι δεδομένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή