Μόνιμα κορυφή θέλει το πόλο Ολυμπιακού

Μόνιμα κορυφή θέλει το πόλο Ολυμπιακού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ανανεώνεται με στόχο να παραμείνει στην κορυφή της Ελλάδος για άλλη μία δεκαετία τουλάχιστον. Αυτό είναι το κύριο συμπέρασμα από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο σύλλογος. Βέβαια, όπως είπε ο πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, η ανανέωση άρχισε σταδιακά από πέρυσι και θα συνεχιστεί, με στόχο να παραμείνει πρώτη στην Ελλάδα και να διακρίνεται στην Ευρώπη. Τόνισε δε, ότι με την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού (και αποφοίτου Νομικής) Τόμας Σερτβίτις, θα λυθεί το πρόβλημα στη θέση του φουνταριστού. «Ελπίζω ότι θα δικαιωθούμε στις επιλογές μας», είπε μετά την παρουσίαση των νέων παικτών. O Ολυμπιακός πήρε, επίσης, τους Νικήτα Κόχειλα από τον AO Π. Φαλήρου και Βαγγέλη Δελακά από τον Ποσειδώνα Ιλισίων, ενώ ο τερματοφύλακας Χρήστος Φλώρος, που πέρυσι έπαιξε με υποσχετική από τον ΑΟΠΦ, φέτος πήρε μεταγραφή με ελευθέρας. O κ. Θεοδωρακάκης ετάχθη υπέρ της εισόδου και δεύτερου ξένου παίκτη στις εσωτερικές διοργανώσεις.

Ο προπονητής Βεσ. Τζούχο υπογράμμισε ότι, με καλή κλήρωση και τους παίκτες υγιείς, στόχος είναι το φάιναλ φορ της «Ευρωλίγκας» και ξανά το νταμπλ στην Ελλάδα. «Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στο εσωτερικό, ενώ στην Ευρώπη, κατ’ αρχήν, να μπούμε στην οκτάδα. Ονειρο, μετά τις δύο αποτυχημένες χρονιές, είναι το φάιναλ φορ», τόνισε ο αρχηγός Θ. Χατζηθεοδώρου. Προέβλεψε δε, ότι φέτος θα σπάσει το μονοπώλιο Ολυμπιακού και NO Βουλιαγμένης. Φαβορί θεωρεί τον Ολυμπιακό, ενώ σε δεύτερο επίπεδο βλέπει τους Πανιώνιο, Εθνικό, Πάτρα και, ίσως, τον NOB.

O Σερτβίτις δήλωσε ότι του αρέσουν όλα στην ομάδα, με την οποία θέλει τίτλους στην Ελλάδα και διάκριση στην Ευρώπη. Οι Κόχειλας και Δελακάς υπογράμμισαν πως είναι τιμή τους να παίζουν δίπλα σε τόσο σπουδαίους παίκτες, από τους οποίους θα μάθουν πολλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή