«Σκουπίζει» τον Πιρές από Γαλλία ο Ντομενέκ

«Σκουπίζει» τον Πιρές από Γαλλία ο Ντομενέκ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια νέα κόντρα… γεννιέται στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. O πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Ζακ Σαντινί είχε ξεγράψει από τους «τρικολόρ» τον Νικολά Ανελκά και δεν αποκλείεται ο διάδοχός του, Ρεϊμόν Ντομενέκ, να κάνει το ίδιο με τον Ρομπέρ Πιρές. Μολονότι χρειάζεται αρκετό θάρρος, καθώς δύσκολα βρίσκεται ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του άσου της Αρσεναλ για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού, ο Ντομενέκ έκανε σαφείς τις προθέσεις του, ανακοινώνοντας την αποστολή της Γαλλίας για το φιλικό με την Πολωνία της ερχόμενη Τετάρτη.

Το όνομα του Ρομπέρ Πιρές δεν βρίσκεται μεταξύ όσων κλήθηκαν, όπως απουσιάζει και αυτό του Ανελκά, τη στιγμή μάλιστα που είναι απόντες λόγω τραυματισμών οι Τρεζεγκέ, Βιλτόρ και Σισέ από την επιθετική γραμμή.

Ο Πιρές είχε σχολιάσει αρνητικά τις επιλογές του Ντομενέκ τις προάλλες, ξεκινώντας τη λεκτική κόντρα των δύο πλευρών και φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή να… πληρώσει για τις δηλώσεις του, έστω κι αν πρόκειται για φιλικό ματς.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τους Γάλλους, ο Ντομενέκ δείχνει να ανοίγει την πόρτα της ομάδας σε… νέο αίμα. Τρία νέα πρόσωπα θα περιληφθούν στην αποστολή: ο Φλοράν Μαλούντα της Λιόν, ο Καμέλ Μεριέμ της Μπορντό και ο Σιλβέν Αρμάν της Παρί Σεν Ζερμέν.

Είχε άγιο ο Ρούνι

Τον… χάρο με τα μάτια του είδε ο Γουέιν Ρούνι, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην πόλη Γουίλμσλοου. O 19χρονος διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαθε τίποτε μολονότι έπεσε πάνω στο αμάξι του μια νταλίκα! O Ρούνι ήταν τυχερός γιατί διαθέτει εισαγόμενο και όχι αγγλικό αυτοκίνητο, που σημαίνει ότι το τιμόνι του είναι στην αριστερή πλευρά, ενώ η σύγκρουση με το φορτηγό έγινε στη δεξιά, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να υποστεί μονάχα το σοκ του τρακαρίσματος.

– H Γιουβέντους είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του Αντριαν Μούτου προτού ο Ρουμάνος άσος καταλήξει στην Τσέλσι. Φημολογείται μάλιστα ότι είναι η ιταλική ομάδα που έχει τα δικαιώματα του παίκτη και απλώς είχε επιτρέψει την παραχώρησή του στους Λονδρέζους, επειδή τελικά μπόρεσε να αποκτήσει τον Ιμπραήμοβιτς.

Μέρος των φημών έρχεται να επιβεβαιωθεί από χθες, όταν η Γιουβέντους έκανε γνωστό ότι η διοίκησή της θα συζητήσει με τον Μούτου, χωρίς να γίνει γνωστό το περιεχόμενο των συζητήσεων. O Ρουμάνος επιθετικός έχει τιμωρηθεί με επτάμηνο αποκλεισμό, έχοντας βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαΐνης, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ιταλική ομάδα να κάνει τα σχέδιά της για το μέλλον. O Μούτου, μάλιστα, που πρόσφατα έδωσε τέλος στη συνεργασία του με το γραφείο των Ποπέσκου και Μπεκάλι, αποφάσισε νέος του μάνατζερ να είναι ο Αλεσάντρο Μότζι, γιος του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους, Λουτσιάνο Μότζι…

Ο Μούτου βρέθηκε χθες στις εξέδρες του «Ντέλε Αλπι» για να παρακολουθήσει τη συνάντηση της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή