Ελαμψαν Σίξερς και Αϊβερσον στο ντέρμπι με τους Λέικερς

Ελαμψαν Σίξερς και Αϊβερσον στο ντέρμπι με τους Λέικερς

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H κορυφή της Ανατολικής περιφέρειας στο NBA αρέσει στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, που νίκησαν 108-91 τους Λέικερς, αλλά κινδυνεύουν να χάσουν για τα δύο επόμενα παιχνίδια τον Αλεν Αϊβερσον. O «answer» πέτυχε 36 πόντους, αλλά αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε στο δάχτυλο του αριστερού χεριού.

 «Με κάνει να νιώθω καλά. Κάθε νίκη με κάνει να νιώθω καλά», ήταν τα λόγια του Αϊβερσον, ο οποίος κυριάρχησε στη «μονομαχία» του με τον Κόμπε Μπράιαντ, που έμεινε στους 20 πόντους. Οι Σίξερς χρειάζονται τέσσερις ακόμα νίκες για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση.

Την καλύτερη… εκδίκηση πήραν οι Μαϊάμι Χιτ από τους «μισητούς» Νιου Γιορκ Νικς, τους οποίους και νίκησαν με 98-96, χάρις στο εκτός ισορροπίας σουτ του «Φλας», στο «Μάντισον». Οι Χιτ έφτασαν τις 50 νίκες και η συμμετοχή τους στα πλέι οφ του NBA είναι δεδομένη.

«Οταν βάζουν την μπάλα στα χέρια σου, το κάνουν για έναν συγκεκριμένο λόγο. Πάντα ονειρευόμουν ένα τέτοιο σουτ, ειδικά μέσα στο Γκάρντεν. Ενα όνειρο έγινε πραγματικότητα», ήταν τα λόγια του κορυφαίου των νικητών, Ντουέιν Γουέιντ, με 24 πόντους και ενώ ο Σακίλ O’ Νιλ τελείωσε το ματς με 23 πόντους.

Στο Σικάγο, ο Ρασάντ Λιούις ανέλαβε την επίθεση, ο Ρέτζι Εβανς είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άμυνα και οι Σιάτλ Σουπερσόνικς επικράτησαν των Μπουλς με 99-93. O πρώτος σκοράρισε 30 πόντους, ενώ ο δεύτερος «κατέβασε» 19 ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας) για να δώσει ώθηση στους Σόνικς.

«Ο Ρέτζι είναι δυναμίτης και κυριάρχησε στα ριμπάουντ. Ετσι έπρεπε παίξουμε απέναντι σ’ αυτή την ομάδα. Μόνο έτσι θα κερδίζαμε», σχολίασε ο Νέιτ ΜακΜίλαν. Οι Τίμπεργουλβς έφυγαν νικητές από το Ντάλας χάρις σε ένα δύσκολο τρίποντο του Σαμ Κασέλ, ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή από τον τραυματισμό του. M’ αυτή τη νίκη οι «Λύκοι» βρίσκονται μισή νίκη πίσω από τους Νάγκετς και την 8η θέση της Δύσης. Τα άλλα αποτελέσματα: Κλίβελαντ – Γιούτα 92-73, Σακραμέντο – Ορλάντο Μάτζικ 105-94.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή