ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 12.00: Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ, Eurosport. 16.15: Δίαθλο, Eurosport. 18.00: Παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ, ET1, Eurosport. 19.00: Απόλλων K. – Αρης, Κύπελλο Ελλάδος, NET. 19.10: ΠΑΟ – Ζαλγκίρις, Ευρωλίγκα, Supersport 1, 21.10: Τσιμπόνα – Σιένα, Supersport 2. 22.00: Τένις, Eurosport. 00.00 -02.00, 06.30 – 08.30: Τένις, Supersport Special.

ΠΑΟΚ: Προβλήματα που ίσως απασχολήσουν τον προπονητή της ομάδας ανέδειξε η χθεσινή προπόνηση. Εκτός του Καραδήμου, που ήταν απών και προπονείται μόνος του, αφού είναι τραυματίας, πρόβλημα παρουσιάστηκε και με τους Μεγκαχέντ και Ανδράλα. O πρώτος ενοχλήθηκε από ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο και έφυγε πριν από το τέλος της προπόνησης ενώ ο Πάρις Ανδράλας είχε μια ενόχληση στο ισχιακό νεύρο. Μόνοι τους προπονήθηκαν και οι Μογιάνο, Ζαβαντίας. Στο μεταξύ, η καταβολή των χρημάτων που έγινε προχθές, βελτίωσε το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Με την άμυνα της ομάδας του έχει προβλήματα ο Γιώργος Παράσχος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Οι Σίμος και Κατεμής τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη και θα απουσιάσουν για αρκετό καιρό ενώ ο Παππάς είναι τιμωρημένος.

ΟΦΗ: Πολλά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Κρητικοί εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Εχουμε πολλά προβλήματα. Αρκεί να αναφέρω ότι διαθέτουμε μόνο τέσσερις ετοιμοπόλεμους αμυντικούς. Ομως, πρέπει να παλέψουμε», δήλωσε ο προπονητής, Γιάννης Χατζηνικολάου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί σήμερα ο Γκαλίν Ιβάνοφ. Πρόβληματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Σταύρος Λαμπράκης και Ισμαέλ Αντο.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Υποψηφιότητα για την κατάκτηση του «εισιτηρίου» που οδηγεί στη B΄ Εθνική έβαλε ο Εθνικός. H ομάδα του Πειραιά, σε εξ αναβολής αγώνα για την 22η ημέρα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, επικράτησε 1-0 στα Μέγαρα του τοπικού Βύζαντα και «έπιασε» στη δεύτερη θέση το Χαϊδάρι με 45 βαθμούς. Προηγείται ο Θρασύβουλος με 49.

ΕΚΔΟΣΗ: Τα είκοσι χρόνια κυκλοφορίας κλείνει φέτος το περιοδικό «Ιστιοπλοϊκός Κόσμος». Ετσι, ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης αποφάσισε να εκδίδεται το περιοδικό ανά δίμηνο και σε 5.000 αντίτυπα. Στο πρώτο τεύχος της νέας περιόδου φιλοξενείται συνέντευξη του Νικόλα Λυκιαρδόπουλου, ο οποίος πρώτευσε στον αγώνα Σίδνεϊ – Χόμπαρτ.

ΙΤΑΛΙΑ: H ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας θα επιτρέψει από την επόμενη σεζόν τη χρήση συνθετικού χλοοτάπητα στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, σύμφωνα με τα MME της Ιταλίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή