Δυσκολίες αντιμετωπίζει η AEK στις μεταγραφές

Δυσκολίες αντιμετωπίζει η AEK στις μεταγραφές

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O καύσωνας δεν φαίνεται να επηρεάζει τις μεταγραφικές εξελίξεις στην AEK, αφού παραμένουν… παγωμένες! Χθες, ο Σέρβος μάνατζερ του Στίπε Πλετίκοσα, Μαρτίνοβιτς, διεμήνυσε στην «Ενωση» ότι ο πελάτης του πωλείται εάν καταβληθούν στη Σαχτιόρ Ντόνετσκ ένα εκατομμύριο ευρώ! Οπως ήταν φυσικό, οι ιθύνοντες της AEK ανασκουμπώθηκαν και αποφάσισαν να στρέψουν αλλού την προσοχή τους, καθώς το συγκεκριμένο ποσό ξεπερνάει κατά πολύ το μπάτζετ των μεταγραφών. H εξέλιξη αυτή ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, αφού ο Κροάτης τερματοφύλακας θεωρείται από τα περιουσιακά στοιχεία της ουκρανικής ομάδας. Παράλληλα, ο Πλετίκοσα όχι μόνο συμμετέχει στην προετοιμασία της Σαχτιόρ, αλλά πήρε μέρος και στα φιλικά που έδωσε η ομάδα στην Ελβετία.

Δυσκολίες υπάρχουν και στην περίπτωση του Τονέλ. O ποδοσφαιριστής δεν είναι ελεύθερος, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει ο γρίφος για το ποια είναι η ομάδα που ανήκει (Πόρτο ή Μαρίτιμο). H τακτική της AEK σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να μην μπαίνει σε διαδικασίες διαπραγμάτευσης. Εάν οι οικονομικές απαιτήσεις είναι μεγάλες, τότε ή θα αποχωρήσει ή θα επιδιώξει να πάρει τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οπως γράφουν οι εφημερίδες της Πορτογαλίας, ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα, μιλάει με την Πόρτο για την περίπτωση να πάρει η AEK τον παίκτη. Ζήτησε, μάλιστα, από τον φίλο του και πρόεδρο των «δράκων», Πίνο ντα Κόστα, να τον παραχωρήσει δανεικό για να γίνει ο αντικαταστάτης του Αλβες.

Ο Σάντος, εξάλλου, εμφανίζεται λαλίστατος απέναντι στους δημοσιογράφους της πατρίδας του. Και μάλιστα, προσπαθεί να κρατάει ίσες αποστάσεις. Ετσι, λοιπόν, αφού μίλησε στην εφημερίδα «O Jogo» και στο Radio Portugal, αναφερόμενος στα σχέδια για στο μέλλον της ομάδας, αλλά και στους οπαδούς της, είπε ότι υπάρχει ένα τριετές πλάνο για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, σύμφωνα με το οποίο θα προχωρήσουμε χωρίς παρέκκλιση και τη νέα σεζόν, χθες, παραχώρησε συνέντευξη και στην «A Bola».

– H ΠΑΕ και η KAE AEK αποφάσισαν να συνεργασθούν σε εμπορικό επίπεδο. Οπως ανακοινώθηκε χθες, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οι φίλοι της Ενωσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τα προϊόντα (εμφανίσεις, T-shirt, καπέλα, κασκόλ) της ομάδας ποδοσφαίρου και της ομάδας μπάσκετ απ’ όλα τα επίσημα καταστήματα του συλλόγου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή