Αντιμέτωποι με Σερβία

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις δυνάμεις της θα προσπαθήσει να μετρήσει η Εθνική ομάδα των ανδρών στη Σερβία-Μαυροβούνιο εν όψει του προκριματικού ομίλου της Λάρισας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα 2006. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα σε αγώνες για την παγκόσμια Λίγκα, αλλά ο στόχος των διεθνών μας είναι να επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι αθλητές του Κώστα Χαριτωνίδη έχουν ελάχιστες ελπίδες για την πρόκριση στην τετράδα της παγκόσμιας Λίγκας και έτσι ο προπονητής σκέπτεται να μην επιβαρύνει τους Μάριο Γκιούρδα (έπαιξε και εναντίον της Αργεντινής) και Αντρέι Κράβαρικ, προκειμένου να είναι ξεκούραστοι στις συναντήσεις της Λάρισας.

«Στους δύο αγώνες μας με τη Σερβία θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα. Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σχεδόν πλήρη και όχι εκείνη εναντίον της οποίας παίξαμε στην Αθήνα. Επειδή οι πιθανότητες πρόκρισης είναι λίγες, θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς ως παιχνίδια προετοιμασίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Λάρισας κι εκεί εύχομαι να είμαστε εμείς οι δύο οι ομάδες που θα περάσουμε στα τελικά», υπογράμμισε ο Κώστας Χαριτωνίδης, ενώ ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, Μάριος Γκιούρδας, συμπλήρωσε: «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Για μας, οι πιθανότητες πρόκρισης στα τελικά είναι λίγες».

Από την πλευρά του, ο Κροάτης τεχνικός της Σερβίας, Λιούμπομιρ Τράβιτσα, τόνισε ότι «οι αγώνες με την Ελλάδα είναι μια γενική πρόβα εν όψει του φάιναλ φορ της παγκόσμιας Λίγκας και του προκριματικού ομίλου της Λάρισας. H Ελλάς έχει λίγες πιθανότητες αλλά παρουσιάζει καλά στοιχεία, γι’ αυτό περιμένουμε να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, που θα βοηθήσουν τις ομάδες στην προετοιμασία τους».

Οι πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής μας στην τελική φάση της παγκόσμιας Λίγκας, η οποία θα διεξαχθεί στη Σερβία-Μαυροβούνιο, είναι ελάχιστες καθώς η διαφορά των δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Πολωνία είναι δύσκολο να καλυφθεί στους εναπομείναντες δύο αγώνες. H βαθμολογία του ομίλου μας: Πολωνία 17, Ελλάδα 15, Σερβία-Μαυροβούνιο 15 και Αργεντινή 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή