ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: 12.00: Βόλεϊ: Βραζιλία – Πολωνία, EUROSPORT. 15.00: Τένις: Τουρνουά Γουίμπλεντον, SUPERPSORT 2, SUPERSPORT S. 15.00, 19.00: Μεσογειακοί αγώνες, ET1. 15.30: Βόλεϊ: Γερμανία – Κίνα, EUROSPORT. 17.00: Μεσογειακοί αγώνες: Μπάσκετ: Τελικός γυναικών, EUROSPORT 2. 17.30: Μπιτς βόλεϊ: Παγκόσμιος γύρος, Νορβηγία, EUROSPORT. 18.00: Ιππασία: Γκραν Πρι, Θέρμη, SUPERPSORT 2. 20.00: Ποδηλασία: Γύρος Γαλλίας, EUROSPORT. 21.15: Μεσογειακοί αγώνες: Μπάσκετ: Τελικός ανδρών, EUROSPORT 2. 21.30, 23.00: Μεσογειακοί αγώνες: Ημιτελικοί ποδοσφαίρου, EUROSPORT. 23.00: Μεσογειακοί αγώνες: Τελικοί στίβου, EUROSPORT 2. 00.30: Στίβος: Γκόλντεν Λιγκ, Παρίσι, ANT1 (M). 01.30: Βόλεϊ: Σερβία – Ελλάδα, ET1 (M). 03.00: Κόπα Λιμπερταδόρες: Ρίβερ Πλέιτ – Σάο Πάουλο, ΑΝΤ1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Πανιωνίου και Αρη έδωσε χθες ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή στην ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης, αλλά και στους κ. Ματθαίου και Σκόρδα. Παράλληλα, υποστήριξε πως θα ζητήσει και λεπτομέρειες από τον κ. Παπαλάκη αναφορικά με το πιστοποιητικό που πήραν οι «κίτρινοι» κατά την διάρκεια της περυσινής περιόδου.

ΞΑΝΘΗ: Μέσα σε διάστημα δέκα ημερών η ΠΑΕ αναγκάζεται για δεύτερη φορά να εκδώσει ανακοίνωση, μέσω της οποίας διαψεύδει δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει πρόβλημα μεταξύ διοίκησης και Λουτσιάνο. Μάλιστα, οι ακρίτες ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρχε, αλλά ούτε υπάρχει σκέψη για συνάντηση με το Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό αφού δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του.

ΛΑΡΙΣΑ: O Γιώργος Δώνης διέψευσε, μιλώντας στην «EPA σπορ» ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Αντρέι Γιουσκόβιακ. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία και η καθιέρωσή της.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: O Αλβανός επιθετικός, Αλμπάν Μπούσι, ο οποίος το 1997 είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Αθηνών, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων. O 32χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί το πέμπτο μετεγγραφικό απόκτημα του Τάκη Λεμονή μετά τους Ρούσεφ, Ζαφειρόπουλο, Καλλιμάνη και Μεϊδάνη, ενώ έχει 50 συμμετοχές και 12 γκολ με την Εθνική ομάδα της Αλβανίας.

ΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ: Για πρώτη φορά, μετά το 1994, η Σάο Πάουλο θα είναι παρούσα στους τελικούς (6, 13/7). H ομάδα του Πάουλο Αουτορόρι επιβλήθηκε με 3-2 της Ρίβερ Πλέιτ μέσα στο κατάμεστο «Μονουμεντάλ» κι αναμένει την αντίπαλό της, η οποία θα είναι μία εκ των Ατλέτικο Παρανάενσε ή Σίβας Γουαδαλαχάρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή