Υπέγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο στην AEK

Υπέγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο στην AEK

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H AEK, με την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του Μπρούνο Τσιρίλο, μπήκε και αυτή στο χθεσινό γαϊτανάκι των ανακοινώσεων. O Ιταλός κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. H ολοκλήρωση της μεταγραφής γινόταν γνωστή ταυτόχρονα και στην Ιταλία, μέσα από το επίσημο σάιτ της Λέτσε, στην οποία ανήκε ο παίκτης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηρθα σε μια ομάδα που από την πρώτη στιγμή μου φέρονται όλοι πολύ καλά. Ελπίζω ότι θα αποδείξω αυτό για το οποίο με εμπιστεύθηκαν οι άνθρωποι της AEK. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή χρονιά» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στο aekfc. gr, ενώ αναφερόμενος στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την πρόταση της AEK υποστήριξε: «Αυτό που με κέρδισε και επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην AEK είναι ότι η ομάδα με ήθελε πιο πολύ απ’ όσες μου είχαν κάνει προτάσεις. Είναι μια ομάδα με πρεστίζ και συμμετοχές στην Ευρώπη, πάντα ήθελα μια εμπειρία στο εξωτερικό γιατί δεν είχα μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Σκέφτηκα λοιπόν ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας που παίζει στην Ευρώπη και έχει πιθανότητες διάκρισης, άρα το ίδιο και εγώ.

Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του τεχνικού τιμ και της διοίκησης που με εμπιστεύθηκαν και να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο για να είμαι εγώ ευτυχισμένος και με αυτόν τον τρόπο να κάνω και τους οπαδούς της AEK».

O Τσιρίλο αναφέρθηκε και σε αυτούς που αμφισβητούν τον χαρακτήρα του λέγοντας: «Πολλοί λένε ότι είμαι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει αυτός ο χαρακτηρισμός και αυτό έχει φανεί από την πορεία μου. Σε όσες ομάδες αγωνίστηκα είχα φίλους και μου έχουν δείξει τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι διοικήσεις των ομάδων μεγάλη εμπιστοσύνη και έκανα αρκετές φιλίες».

Νωρίτερα, ο Ιταλός είχε βρεθεί στους Θρακομακεδόνες, όπου πήρε μια πρώτη γεύση από τις εγκαταστάσεις. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να τα πει με τους νέους του συμπαίκτες, αφού όταν τελείωσε η προπόνηση αυτός έφευγε. Κατά τη διάρκειά της ο Σάντος έστησε τους παίκτες στο γήπεδο δοκιμάζοντας το σύστημα 4-3-3, κάτι που δείχνει ότι είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει την ίδια περσινή δοκιμασμένη αγωνιστική συνταγή.

Μετά την απόκτηση του Τσιρίλο η AEK αναμένεται να προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση που θα είναι η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Πάουλο Ασουνσάο. Την υπόθεση χειρίζεται με απόλυτη μυστικότητα ο Ιλια Ιβιτς, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες θα είναι κοινοτικός και ίσως κλείσει και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή