ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΡΙΣΑ

Διαβεβαιώσεις Ορφανού για γήπεδο

Η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι εφικτό, ώστε οι νομικές διαδικασίες για το νέο γήπεδο της Λάρισας να προχωρήσουν άμεσα, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάρισας, Κώστα Πηλαδάκη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνάντησης. «Οι νομικές διαδικασίες να προχωρήσουν και να φτάσουν στο τέλος τους με ταχύτητα. Στη συνέχεια θα λάβουν οι ίδιοι τη σκυτάλη της πραγματοποίησης του νέου γηπέδου της Λάρισας, που αποτελεί ένα όνειρο των κατοίκων της. Εμείς, εφ’ όσον τελικά η χώρα μας αναλάβει την οργάνωση του EURO 2012, θα φροντίσουμε το γήπεδο της Λάρισας να γίνει 35.000 θέσεων», τόνισε ο κ. Ορφανός.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Δυνατό στο Παγκόσμιο

Με την καλύτερη δυνατή ομάδα και με στόχο να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις, θα παρουσιαστεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τζούντο ανδρών και γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κάιρο από 8 έως 11 Σεπτεμβρίου. O «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Ηλίας Ηλιάδης, ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Γκεόργκι Βαζαγκασβίλι, ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Ρεβάζι Ζιντιρίδης, ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2005, Λαυρέντης Αλεξανίδης, αλλά και η 5η Ολυμπιονίκης της Αθήνας, Μαρία Καραγιαννοπούλου είναι πέντε από τους συνολικά 10 τζουντόκα που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ

Γιάκομπσεν αντί Νίλσεν

Μια αλλαγή στην αποστολή της εθνικής Δανίας προέκυψε εν όψει των αναμετρήσεων με Τουρκία (3/9 στην Κωνσταντινούπολη) και Γεωργία (7/9 στην Κοπεγχάγη). O Μόρτεν Ολσεν κάλεσε τον Λαρς Γιάκομπσεν της Κοπεγχάγης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Περ Νίλσεν. O αρχηγός της Μπρόντμπι υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή