ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ – ΚΑΨΗΣ

«Υποχρέωσή μας η νίκη με Καζακστάν»

Στον μονόδρομο της νίκης πρέπει να πορευθεί η Εθνική την Τετάρτη στο Αλμάτι, όπου θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. «Θεωρητικά το παιχνίδι έχει δυσκολία. Τίποτα δεν είναι εύκολο και στην πράξη αποδεικνύονται τα πάντα. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Καψής. Και πρόσθεσε: «Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το Καζακστάν είναι αδύναμο, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να φτάσουμε στη νίκη. Οι παίκτες έχουν πάντα στόχους, ποτέ δεν μπορείς να πεις ότι έφτασες στην κορυφή. Είσαι υποχρεωμένος στους φιλάθλους που σε έχουν στηρίξει τόσο πολύ να δείχνεις το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο».

ΕΠΑΕ

«Καρτέρι» στο ντόπινγκ

Νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Με επιστολή της προς όλες τις ΠΑΕ A΄ Εθνικής, η ΕΠΑΕ ζητεί ενυπόγραφα πληροφορίες για τον χώρο, τις ημέρες και τις ώρες προπόνησης των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας ελέγχου ντόπινγκ και στις προπονήσεις!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προκρίσεις στη Δ΄ φάση

Στους πρώτους αγώνες της Γ΄ φάσης (νοκ άουτ) του κυπέλλου Ελλάδας σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Αναγέννηση K. – Ηλυσιακός 0-4, Αστέρας Τρ. – Χαϊδάρι 1-0, Δόξα Δρ. – Παναχαϊκή 0-1, Ενωση Θρ. – Καλαμάτα 2-1, ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 2-0, Θύελλα Π. – Βέροια 1-1 (3-5 στα πέναλτι), Πολύκαστρο – Εργοτέλης 0-5, Αναγέννηση Αρτας – Θρασύβουλος 2-3. H Γ΄ φάση ολοκληρώνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις: Εθνικός N. – Προοδευτική, Αιολικός – Νίκη B., Πανθρακικός – Αρης, Αγρ. Αστέρας – Καστοριά, Παρροδιακός – Πανσερραϊκός, Πιερικός – Ολυμπιακός B., Καβάλα – Πανηλειακός, Τρίκαλα – Εθν. Αστέρας. Τα ζεύγη της Δ΄ φάσης που προέκυψαν από χθες είναι: Ηλυσιακός – Αιγάλεω, Αστέρας Τρ. – Καλαμαριά, Παναχαϊκή – Ηρακλής, Ενωση Θρ. – Ιωνικός, ΠΑΣ Γιάννινα – AEK, Βέροια – Ξάνθη, Εργοτέλης – Παναθηναϊκός, Θρασύβουλος – Χαλκηδόνα.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ρόμα ο Ελευθερόπουλος

Στη Ρόμα για δύο χρόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. O Ελληνας τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και θα αποκτηθεί από τους «τζιαλορόσι» με μόνιμη μεταγραφή. O Λάμπρος Χούτος πέφτει ξανά πάνω στον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για ένα χρόνο στη Μαγιόρκα. Εξάλλου, ο Γιώργος Μπάρκογλου βρίσκεται μια ανάσα από την αγγλική Γουλβς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή