ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Τη Δευτέρα θα παρουσιάσει η ομοσπονδία χάντμπολ τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ανδρών Γκόραν Πέρκοβατς, καθώς και τον συνεργάτη του, Στέλιο Αλεπουδέα. Θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της OXE, παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας, Στέλιου Αγγελούδη, και μελών του διοικητικού συμβουλίου

ΤΕΝΙΣ: O Χιούτ και η Κλάιστερς πέρασαν στον τρίτο γύρο του αμερικανικού όπεν. O Αυστραλός Χιούιτ νίκησε χθες βράδυ άνετα τον Ισπανό Αλμπερτ Κόστα με 6-1, 6-2, 6-1. Λίγη ώρα αργότερα, η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Κιμ Κλάιστερς, συνάντησε προβλήματα από την Κολομβιανή Φαμπιόλα Ζουλουάγκα. Στο πρώτο σετ, το νούμερο 4 του ταμπλό προηγήθηκε με 4-1, όμως η αντίπαλός της την ισοφάρισε. Τελικά το πρώτο σετ το κατέκτησε η Βελγίδα με 7-5, ενώ στο δεύτερο σετ έκανε περίπατο επικρατώντας 6-0. Στη φάση των 32 την περιμένει η νικήτρια αγώνα ανάμεσα στη Γιαπωνέζα, Σουγκιγιάμα και την Τσέχα Μικαέλ Παστικόβα.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Τρεις μήνες εκτός γηπέδων θα μείνει ο μέσος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση, μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη το περασμένο Σάββατο, κατά την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν από το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ. Στο μεταξύ, επιστρέφει σύντομα από το Βελιγράδι ο προπονητής της ομάδας, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, που μετέβη εκεί για να διευθετήσει εκκρεμότητα με τη βίζα του. Οι προπονήσεις των τελευταίων ημερών γίνονται από τον βοηθό προπονητή του κ. Κοκότοβιτς, Νίκο Ζαλίκα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Εν αναμονή της μπλε κάρτας του Λιβεριανού Φράνσις Ντοέ βρίσκονται στον Ατρόμητο. O νεοαποκτηθείς επιθετικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (Σάββατο 10/9). Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου, μετά το ρεπό της Τρίτης, επανήλθαν χθες στις προπονήσεις. O Ατρόμητος θα δώσει αύριο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο γήπεδο του Ασπρόπυργου, ενώ με αγωνία περιμένουν οι διοικούντες τη σημερινή απολογία στον αθλητικό δικαστή, για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΛΑΡΙΣΑ: O Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λάρισας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κατά τη διάρκεια χθεσινής συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της ΑΕΛ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα είναι ακόμα καλύτερη στη συνέχεια, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία στη Νέα Σμύρνη. Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, αλλά στην τελική πάσα. «Το πρόβλημα δεν νομίζω ότι έγκειται στην τελική προσπάθεια, αλλά στην τελική πάσα. Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει, ώστε να γίνεται κατανοητή η τακτική της ομάδας, γεγονός που θα συμβάλει με τη σειρά του στη διαμόρφωση ορθής κρίσης από τους φιλάθλους», τόνισε και χαρακτήρισε χαρακτήρισε «δυνατό τεστ» το φιλικό με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο Αλκαζάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή