Στην τροχιά του «Ακρόπολις»

Στην τροχιά του «Ακρόπολις»

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ιατρικό δελτίο να είναι απολύτως κενό και τους Βασιλειάδη και Βασιλόπουλο να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της δυνατής προπόνησης, η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» της Τουρκίας και έχει συγκεντρώσει την προσοχή της στο επικείμενο τουρνουά «Ακρόπολις», το οποίο θα προαναγγείλουν τρεις εκ των τεσσάρων προπονητών που θα συμμετάσχουν. O προπονητής της Εθνικής ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης και δυο διεθνείς παίκτες, καθώς και οι τεχνικοί της Σερβίας και την Ιταλίας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Κάρλο Ρεκαλκάτι θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, μεθαύριο, για τη συμμετοχή των ομάδων τους στο τουρνουά «Ακρόπολις» που θα αρχίσει την Δευτέρα, στο Ολυμπιακό στάδιο. H ζήτηση των εισιτηρίων του τουρνουά αρχίζει σήμερα και αναμένεται να είναι σημαντική, παρά την τηλεοπτική κάλυψη των παιχνιδιών της ελληνικής ομάδας από την κρατική τηλεόραση. Χθες, στην Κωνσταντινούπολη και το τουρνουά που διοργανώνει η Εφές Πίλσεν, η Σλοβενία που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο του 34ου «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» με την ελληνική ομάδα, νίκησε τη Σερβία με 83-82.

– Τελεσίγραφο στον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ για να απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση που του έχει γίνει, έστειλε ο Αρης που έχει μικρά χρονικά περιθώρια προσμονής για την οριστικοποίηση της θέσης του δεύτερου ξένου παίκτη του. O Ράιν Στάκ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Σκοπίων για τον προκριματικό γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

– Από την συχνότητα της EPT, θα μεταδίδονται την επόμενη περίοδο, οι εντός έδρας αγώνες της Ολύμπια Λάρισας, ύστερα από τη συμφωνία των δυο πλευρών.  B Στο Σαν Αντόνιο καταλήγει ο Μάικλ Φίνλεϊ, όπως δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, προτιμώντας τους Σπερς, από το Μαϊάμι και το Φοίνιξ. Ωστόσο, η προσφορά των Χιτ για τον 32χρονο άσο ήταν η καλύτερη, αλλά ο πρώην παίκτης του Ντάλας επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση των πρωταθλητών του NBA.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή