ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΖΟΥΝΤΟ

Πολυμελής ομάδα στο Κάιρο

Δέκα αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο, που θα διεξαχθεί στο Κάιρο από τις 8 ώς τις 11 Σεπτεμβρίου. Είναι οι: ΑΝΔΡΕΣ: Ρεβάζι Ζιντιρίδης (60 κ.), Λαυρέντης Αλεξανίδης (66 κ.), Γκεόργκι Βαζαγκασβίλι (73 κ.), Κυριάκος Ιωσηφίδης (81 κ.), Ηλίας Ηλιάδης (90 κ.), Διονύσης Ηλιάδης (100 κ.), Βασίλης Ηλιάδης (+100 κ.). ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Μαρία Καραγιαννοπούλου (48 κ.), Ιουλιέτα Μπουκουβάλα (57 κ.), Βαρβάρα Ακριτίδου (78 κ.)

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πρωτιά στο μπιλιάρδο

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού μπιλιάρδου σημειώθηκε στο Λουξεμβούργο. H εθνική ομάδα νέων κατέκτησε αήττητη το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, νικώντας, μάλιστα, δύο φορές την πανίσχυρη Πολωνία. H ομάδα (Λεωνίδας Ανδριόπουλος, εννιάμπαλο, Νίκος Μάλαϊ, στρέιτ, Ιορδάνης Πιτσαλίδης, οκτάμπαλο και Σπύρος Μεταξούλης, αναπληρωματικός) πέρασε εύκολα τα εμπόδια της Δανίας και της Νορβηγίας, τις οποίες νίκησε με 3-0. Στους προημιτελικούς επικράτησε της Πολωνίας με 2-1 και στον ημιτελικό της Τσεχίας με το ίδιο σκορ. Στον τελικό επικράτησε πάλι της Πολωνίας με 2-1. Στη διοργάνωση μετείχαν 16 ομάδες. Θαυμάσια εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε από δύο μετάλλια, πραγματοποίησε και η Ελένη Αθανασίου. Κατέλαβε τη 2η θέση στο οκτάμπαλο νεανίδων και την 3η στο εννιάμπαλο κορασίδων. Στο οκτάμπαλο σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ήττα και στο εννιάμπαλο τρεις νίκες και μία ήττα.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αισιοδοξεί ο Αθηναϊκός

Με αισιοδοξία αναχωρεί σήμερα για την Ολλανδία ο Αθηναϊκός, που αύριο θα αντιμετωπίσει τη Φόλενταμ, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών στο χάντμπολ. O προπονητής Γιώργος Κρανάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τους Νταμιάνοβιτς, Κουλούρη, Μαγκαφουράκη, Μπένε, Κωνσταντίνου, Τρουπή, Ευσταθιάδη, Γλουσσίδη, Μάξιτς, Λεωνίδα, Μακρή, Ριγανά, Μαρτάνοβιτς, Προκοπίου, Γουτς, Κοκκώνη και Γκλαβόπουλο.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ

Αγώνας στη μνήμη Νικόλ Βερυκίου

Ο ετήσιος αγώνας θαλάσσιου σκι στη μνήμη της αδικοχαμένης πρωταθλήτριας του NO Βουλιαγμένης, Νικόλ Βερυκίου, που στις 13 Απριλίου 1997 έχασε τη ζωή της σε τροχαίο, ενώ επέστρεφε στην Αθήνα από προπονητικό καμπ στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθεί από σήμερα ώς την Κυριακή στη λίμνη Καϊάφα. Σήμερα, από τις 16.00 θα γίνουν οι αγώνες στις φιγούρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή