ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αποκλεισμός-σοκ του Αρη στη Θράκη

Νέο σοκ επεφύλαξε στον Αρη, ο Πανθρακικός που νίκησε με 2-1 την ομάδα της Θεσσαλονίκης και την απέκλεισε από την γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τα αποτελέσματα της 3ης φάσης του Κυπέλλου: Εθνικός-Προοδευτική 6-1, Πανθρακικός-Αρης 2-1, Αγροτικός Αστέρας-Καστοριά 3-1, Διαγόρας Ρόδου-Πανσερραϊκός 1-1 (4-5 στα πέναλτι), Πιερικός-Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (3-4 στα πέναλτι), Καβάλα-Πανηλειακός 1-2 (παράταση), Τρίκαλα-Εθνικός Αστέρας 0-2.

Τα ζευγάρια της Δ΄ φάσης, με την συμμετοχή των ομάδων της A΄ Εθνικής (25-27/10 & 8-10/11): Ηλυσιακός-Αιγάλεω, Εθνικός-Καλλιθέα, Αστέρας Τρίπολης-Καλαμαριά, Παναχαϊκή-Ηρακλής, Νικητής 21-ΟΦΗ, Ενωση Θράκης-Ιωνικός, ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ, Βέροια-Ξάνθη, Πανθρακικός-Ακράτητος, Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟΚ, Πανσερραϊκός-Λάρισα, Εργοτέλης-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος, Πανηλειακός-Ολυμπιακός, Θρασύβουλος-Χαλκηδόνα, Εθνικός Αστέρας-Λεβαδειακός.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Εντονη αντίδραση

Αδικη χαρακτήρισε η ΠΑΕ Ατρόμητος την απόφαση του αθλητικού δικαστή να της επιβάλει μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 15.000 χρηματικό πρόστιμο, για τα επεισόδια στον αγώνα με την AEK. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τόνισε: «Σεβόμαστε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΠΑΕ, όμως την θεωρούμε άδικη και αυστηρή. Τα τηλεοπτικά συνεργεία αλλά και οι φωτογραφικοί φακοί κατέγραψαν τις σκηνές των επεισοδίων με πρωταγωνιστές οπαδούς της AEK, γεγονός που παραδέχθηκε σύσσωμος ο ημερήσιος Τύπος την επομένη των επεισοδίων. Θα εφεσιβάλουμε την απόφαση». Ωστόσο η «μπλε κάρτα» του Φράνσις Ντοέ έφτασε και ο Λιβεριανός επιθετικός έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Στο σημερινό φιλικό με τον Απόλλωνα η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Εν τω μεταξύ πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε απ’ την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΑΕ τόσο στην Ξάνθη όσο και στον ΠΑΟΚ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Με 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε και το Αιγάλεω (αγώνα με την Καλλιθέα).

ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ

«Εκανα λάθος με Μπριάκο»

«Δεν διστάζω να ομολογήσω ότι έκανα λάθος. Είδα τις φάσεις στην τηλεόραση και με ειλικρίνεια ομολογώ πως δεν υπήρχαν σοβαρά λάθη στη διαιτησία του κυρίου Μπριάκου», παραδέχθηκε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μετά το «φινάλε» του ντέρμπι των «αιωνίων» είχε αφήσει αιχμές κατά του Θανάση Μπριάκου. Σχολιάζοντας την απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ AEK, Ντέμη Νικολαΐδη να ονομάσει δημόσια, δύο από τους οπαδούς της ομάδας που συμμετείχαν στα επεισόδια στο Περιστέρι, τόνισε: «O Ντέμης Νικολαΐδης έκανε αυτό που επιτάσσει ο νόμος για να καταπολεμηθεί η βία. Είναι μια πάρα πολύ θετική πρωτοβουλία. Ολοι πρέπει να βοηθήσουμε για να εξαλειφθεί το φαινόμενο. Ολοι πρέπει να χτυπήσουμε τη βία στη ρίζα της και να συμβάλουμε στον εντοπισμό των ενόχων».

ΗΡΑΚΛΗΣ

Κάγκελα παντού…

Εγκρίθηκε από την ΓΓΑ ο φάκελος που είχε καταθέσει η ΠΑΕ Ηρακλής για την τοποθέτηση διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων μεταξύ των κερκίδων στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Ετσι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα έχουν τοποθετηθεί διαχωριστικά κιγκλιδώματα μεταξύ των κερκίδων.

Εν συνεχεία, θα τοποθετηθούν υπερυψωμένα πλέξι γκλας, ενώ το θέμα των διαχωριστικών μεταξύ κερκίδων και αγωνιστικού χώρου, παραμένει στην κρίση του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως. Τα έξοδα για την τοποθέτηση των κιγκλιδωμάτων ανέλαβε να πληρώσει η πολιτεία, όπως και για την τοποθέτηση ειδικών καθισμάτων στις θέσεις των επισήμων στο στάδιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή