Αλλα πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο

Αλλα πέντε χρόνια στην Μπαρτσελόνα ο Ροναλντίνιο

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τελικά να μην κατάφερε η Μπαρτσελόνα να «δέσει» τον Ροναλντίνιο μέχρι το 2014 όπως επιθυμούσε, αλλά και μόνο το γεγονός ότι συμφώνησε πανεύκολα τελικά μαζί του τουλάχιστον μέχρι το 2010 πρέπει να θεωρείται τεράστια επιτυχία, ειδικά αν τη βάλει κανείς δίπλα και στις ανανεώσεις συμβολαίων με τους Ετό, Τσάβι, Ντέκο και Βαλντές.

Το νέο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ περιέχει πάντως όρους για πιθανότητα ανανέωσης μέχρι το 2014, ενώ αν κάποια ομάδα θελήσει να το «σπάσει», θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει στην… τσέπη της μήπως της περισσεύουν 125 εκατ. ευρώ!

«Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή ότι θα μπορούσα να αφήσω την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Ροναλντίνιο έπειτα από τη νέα του συμφωνία και συνέχισε: «Απλώς άκουσα την προσφορά της ομάδας και από εκεί και πέρα, δεν με απασχολεί τι σκέφτονταν άλλες ομάδες. Είμαι ευχαριστημένος εδώ που βρίσκομαι κι αυτό είναι κάτι που δεν εξαγοράζεται. Σκοπεύω να μείνω ακόμη αρκετά χρόνια. Ηθελα να μείνω, ήθελε και η ομάδα να με κρατήσει, οπότε ουσιαστικά δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, παρά μονάχα μερικές τυπικότητες. Υπήρχε η σκέψη για απ’ ευθείας ανανέωση μέχρι το 2014, αλλά νομίζω ότι το συμβόλαιο που υπογράψαμε τελικά είναι ό,τι πιο τέλειο αυτή τη στιγμή και για τις δύο πλευρές. Για μένα δεν αλλάζει τίποτε. Το κίνητρό μου παραμένει το ίδιο, να γίνει το κοινό μας μέλλον ακόμη καλύτερο και να κερδίσουμε πολλούς τίτλους».

Ο Ροναλντίνιο αποκτήθηκε το 2003 από την Παρί Σεν Ζερμέν αντί 25 εκατ. ευρώ κι έγινε σύντομα το… πρώτο βιολί μιας καινούργιας «ορχήστρας», μετατρέποντας την καταλανική ομάδα από κομπάρσο σε πρωταγωνιστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή