ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΙΤΙΝΓΚ ΣΤΙΒΟΥ: Στο τελευταίο μίτινγκ της σειράς «γκόλντεν λιγκ», που θα γίνει στο Βερολίνο, θα μετάσχει σήμερα η πρωταθλήτρια του άλματος τριπλούν, Πηγή Δεβετζή.

ΠΟΛΟ: Με τις ΗΠΑ το πρωί και τη Σλοβακία το απόγευμα, παίζει σήμερα η εθνική ομάδα νέων ανδρών στο τουρνουά της Κοζέντσα (Ιταλία). H ομάδας μας προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής (6-15 Οκτωβρίου).

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε, χθες, στην πόλη Λασιοτά της Γαλλίας, κατά την πρώτη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος μεγάλων αποστάσεων, η εθνική μας ομάδα της σκυταλοδρομίας 4X3.000 μ. επιφάνειας. Οι K. Τσιμπανάκος, Μεν. Ξηρουχάκης, Στ. Γαυδιωτάκης και I. Καρπεράκης κατέλαβαν την 4η θέση, με 2 ώρες 06΄ 47΄΄. H γυναικεία ομάδα (Κυπ. Δημητρακοπούλου, M. Πρινάρη, I. Μητσοτάκη και K. Δεληγιάννη) τερμάτισαν 5ες με 2.14.51.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χωρίς τους οπαδούς του θα παίξει την Κυριακή στη Λειβαδιά ο Ιωνικός, μετά το έγγραφο που του έστειλε ο Λεβαδειακός, με το οποίο γνωστοποιεί την αδυναμία του να φιλοξενήσει τους φιλάθλους του για λόγους ασφαλείας. H ομάδα της Νίκαιας διαμαρτύρεται και κάνει λόγο για προφάσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αυστηρά μέτρα θα πάρει ο Πανιώνιος για να αποτρέψει επεισόδια σαν και αυτά που τον οδήγησαν πέρυσι αρκετές φορές στα γραφεία του αθλητικού δικαστή. H ΠΑΕ εξέδωσε χθες ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί στους οπαδούς της ομάδας ότι ουδείς θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο της N. Σμύρνης χωρίς ταυτότητα και θα πρέπει υποχρεωτικά να γράφει στο εισιτήριο το ονοματεπώνυμό του.

ΟΦΗ: Τα μάτια της στραμμένα στο Μιχάλη Σηφάκη θα έχει η Λάτσιο στους αγώνες που ακολουθούν, σύμφωνα με επίσημο φαξ που έστειλε στη διοίκηση του ΟΦΗ. H ιταλική ομάδα, αν μείνει ικανοποιημένη, θα επιδιώξει να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΣΤΙΒΟΣ: Οι αγώνες «Κωνσταντίνεια 2005» θα διεξαχθούν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στη Δεσκάτη. Θα μετάσχουν μεταξύ άλλων πολλοί γνωστοί έφηβοι και νεάνιδες, αφού η διοργάνωση θ’ αποτελέσει ένα από τα κριτήρια για την συγκρότηση της εθνικής ομάδας, η οποία θα μετάσχει στους Βαλκανικούς αγώνες της κατηγορίας (23, 24 Σεπτεμβρίου, Κατερίνη).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή