Ζουν για τον αγώνα με το Καζακστάν οι διεθνείς μας

Ζουν για τον αγώνα με το Καζακστάν οι διεθνείς μας

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η προετοιμασία της Εθνικής για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με το Καζακστάν στο Αλμάτι. Με δηλώσεις του, ο Γιώργος Καραγκούνης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάληψη της δεύτερης θέσης: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά εμείς πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. H έλλειψη επίσημων παιχνιδιών και το γεγονός πως μερικά παιδιά δεν προπονούνται κανονικά, δεν σημαίνει πως πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες. Οταν πήραμε το Ευρωπαϊκό, πάλι ορισμένοι δεν είχαν συμμετοχές με τις ομάδες τους αλλά τα καταφέραμε. Εξάλλου, θέλουμε πολύ να πάρουμε πάλι την κατάσταση και το προβάδισμα για τη δεύτερη θέση στα χέρια μας. Δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην βοηθήσει το αποτέλεσμα του αγώνα των Τούρκων με τους Δανούς.

Ο νέος άσος της Μπενφίκα θεωρεί ότι στο Καζακστάν η Εθνική θα επιστρέψει στα γκολ: «Μόλις έρθει το πρώτο γκολ θα ακολουθήσουν και τα άλλα. Σημαντικό όμως είναι να αποκτήσουμε την αμυντική λειτουργία που είχαμε κατά το πρόσφατο παρελθόν. Δεν θα παρουσιάσουμε ανάλογη εικόνα όπως στην ήττα με την Ουκρανία ή τα τελευταία παιχνίδια».

Ωστόσο έκκληση σε όλους να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη, απηύθυνε ο αρχηγός της Εθνικής, Θοδωρής Ζαγοράκης κατά τη διάρκεια χθεσινής εκδήλωσης της UNICEF που φιλοξενήθηκε σε αθηναϊκός ξενοδοχείο. Εκεί, παρουσιάστηκε η νέα συλλογή σχολικών ειδών της UNICEF. «Κάνω έκκληση προς όλους, ο καθένας μας με τον τρόπο του να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη. Τα παιδιά που δεν έχουν φάρμακα, τρόφιμα, ρούχα, ζεστασιά. Το έργο της UNICEF είναι πολύ σημαντικό και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν και οι Ζήσης Βρύζας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Αγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της UNICEF, Λάμπρος Κανελλόπουλος τόνισε τη σημασία του σχολείου για τη βελτίωση της προσωπικότητας των νέων, ενώ εστίασε και στο γεγονός πως περίπου 120 εκατομμύρια παιδιά σε όλον τον κόσμο βρίσκονται εκτός σχολείου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αθλητές και τους υπευθύνους της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου για τη συμβολή τους στο έργο της UNICEF.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή