ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Εκτός διεκδίκησης μεταλλίων έμειναν τα ελληνικά πληρώματα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στα σκάφη 49άρια, που γίνεται στη Ρωσία, αφού μετά τους προκριματικούς περιελήφθησαν στον «ασημένιο» στολίσκο. Οι A. Παχούμας – Δ. Μπενάκης, μετά την 4η ιστιοδρομία ήταν 29οι, στους 66, και οι αδελφοί, Γ. και A. Παναγιωτίδη 42οι. Διεκδικούν μία θέση από την 26η ώς την 46η. Οι Βαλκανικοί Αγώνες των Οπτιμιστ, που γίνονται στην Κατερίνη, λήγουν σήμερα.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: H νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει με τα κύπελλα Ευρώπης. Στους άνδρες ο πρωταθλητής, Ολυμπιακός μετέχει στον 4ο όμιλο του κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Λευκωσία) και σήμερα θ’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Ατλαντα Αγλατζιάς και την Κούζε Τσέλιντομολκ (Ουγγαρία). Το ΠΚΔ Ταύρου μετέχει στον 8ο όμιλο (Ισπανία) και το Σαββατοκύριακο θ’ αναμετρηθεί με τη γηπεδούχο Μπούργκος, την ουκρανική Ντόνπας Βοϊνόβαχα και την ισπανική ΚΣ ντε Μάιο. Στις γυναίκες, η πρωταθλήτρια Ελλάδος, ομάδα του Ολυμπιακού περιλαμβάνεται στον 1ο όμιλο (Ολλανδία) και το Σαββατοκύριακο θα παίξει με την τοπική, Μπονέμα Βέστα και την ντε Γκαρασίκο (Πορτογαλία). Το ΠΚΔ Ταύρου στη Γρανάδα (Ισπανία), για τον 2ο όμιλο θ’ αντιμετωπίσει την τοπική Πάμπλο Τσιντσίγια και την Καμάρα ντε Λόμπος (Πορτογαλία). O Φοίνιξ Αγίας Σοφίας Πειραιά είναι στον 7ο όμιλο (Πορτογαλία) και σήμερα θα συναντηθεί με την τοπική ντο Εστρέιτο και την Αναντολού (Τουρκία).

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: Για οικονομικούς λόγους, όπως η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας υποστηρίζει, ακυρώθηκε η συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας στο παγκόσμιο κύπελλο, που αρχίζει σήμερα στην Ολλανδία. «H ομοσπονδία, η οποία επιχορηγείται από το υπουργείο Αθλητισμού, αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα για τη συμμετοχή, διότι δεν έχει λάβει επιχορήγηση ουσιαστικά εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο (πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες) αφού οι λιγοστές επιχορηγήσεις που εγκρίθηκαν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες, δηλαδή, μισθοί, εφορία, IKA, ΔΕΗ, δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες με αποτέλεσμα τα γραφεία της ομοσπονδίας να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα και πολλοί υπάλληλοι να έχουν προβεί σε επίσχεση εργασίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΦΟΜ.

ΤΕΝΙΣ: Νίκησαν τ’ αγόρια της Ελλάδος, έχασαν τα κορίτσια, στην πρεμιέρα του Βαλκανικού πρωταθλήματος παίδων – κορασίδων, που γίνεται στη Θεσσαλονίκη. T’ αγόρια επιβλήθηκαν με 2-1 της Σερβίας, ενώ τα κορίτσια ηττήθηκαν με 0-3 από την Βουλγαρία.

ΠΟΛΟ: Με νίκη επί της Ρωσίας με 16-7, άρχισε η εθνική μας ομάδα νέων ανδρών τους αγώνες της στο τουρνουά της Κοζέντσα (Ιταλία). Σήμερα θα παίξει με την Ιταλία.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πανελλήνιος – ΑΣΕ Δούκα (17.30) και Βριλήσσια – Ιωνικός (19.30) είναι οι σημερινοί αγώνες του τουρνουά, που διοργανώνει ο ΕΣΝ Βριλησσίων και ο Δήμος της πόλης.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: O ετήσιος αγώνας στη μνήμη της αδικοχαμένης πρωταθλήτριας του NO Βουλιαγμένης, Νικόλ Βερυκίου συνεχίζεται σήμερα στη λίμνη Καϊάφα με τους προκριματικούς στο σλάλομ (8.30) και στο άλμα (15.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή