Οι ελπίδες ξεκινούν από το Καζακστάν

Οι ελπίδες ξεκινούν από το Καζακστάν

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρεις τελικούς είχε κάνει λόγο ο τεχνικός της εθνικής ελπίδων, Στέλιος Αποσπόρης πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το Καζακστάν. Ορθώς είχε μιλήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, καθώς οι… πιτσιρικάδες μας θα πρέπει να μαζέψουν εννέα βαθμούς στα τρία παιχνίδια που απομένουν στην προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ώστε να ελπίζουν σε πρόκριση στα μπαράζ της διοργάνωσης. Την πρώτη νίκη θα την ψάξουν το μεσημέρι στο Αλμάτι (12 μ. ώρα Ελλάδας, 3 μ.μ. τοπική), όπου θα αντιμετωπίσουν το (βαθμολογικά αδιάφορο) Καζακστάν στο «Τσεντράλι Στάντιουμ».

Ο Στέλιος Αποσπόρης μίλησε και χθες για τον σημερινό αγώνα: «Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία εν όψει του αγώνα με το Καζακστάν. O Μάντζιος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο και δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή του από την αρχή. Θα αποφασίσουμε ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Σεβόμαστε την ομάδα του Καζακστάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην έδρα του χάνει δύσκολα, ενώ έχει νικήσει την Τουρκία». Από την πλευρά του, ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Λεοντίου δήλωσε: «Αυτές τις ομάδες πρέπει να τις προσέξουμε πάρα πολύ».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία προπόνηση, χθες το πρωί, στο γήπεδο του αγώνα δίχως προβλήματα. H βαθμολογία του ομίλου μας: Δανία 22 βαθμοί (9 αγώνες), Ουκρανία 19 (10), Τουρκία 17 (10), Ελλάδα 14 (9), Γεωργία 11 (9), Αλβανία 8 (10), Καζακστάν 3 (9). Το σημερινό πρόγραμμα: Καζακστάν Ελλάδα, Δανία – Γεωργία, Ουκρανία Τουρκία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή