Οργή Ολσεν για τους Ουκρανούς

Οργή Ολσεν για τους Ουκρανούς

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To… σώμα μας θα είναι σήμερα στο Αλμάτι, αλλά το μυαλό μας στο Κίεβο, όπου η Ουκρανία υποδέχεται την Τουρκία, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου. Θέλουμε πολύ ένα… στραβοπάτημα των Τούρκων, καθώς θα διευκολύνει το έργο της εθνικής μας στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει στη δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Την πρώτη θέση έχει κατακτήσει και μαθηματικά η Ουκρανία, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Ολεγκ Μπλαχίν αποφάσισε να αποκλείσει απ’ την αποστολή της ομάδας το μεγάλο αστέρι, τον Αντρέι Σεφτσένκο, ώστε να ταξιδέψει στην Ιταλία όπου θα βαφτίσει τον γιο του! Τη θέση του στην επίθεση των Ουκρανών θα πάρει ο επιθετικός της AEK, Ολεγκ Βιενλίνσκι.

Την απουσία του Σεφτσένκο δεν άφησε ασχολίαστη ο τεχνικός της Δανίας (παίζει απόψε με τη Γεωργία στην Κοπεγχάγη), Μόρτεν Ολσεν, ο οποίος με οργή είπε: «Ξέρουμε όλοι τι θα γίνει στο Κίεβο. H Ουκρανία θα… κοιμηθεί και η Τουρκία θα πάρει αυτό που θέλει. Αυτό το λέω γιατί ήδη έχουν προκριθεί και οπωσδήποτε το κίνητρό τους θα είναι πολύ πιο μειωμένο σε σχέση με αυτό που θα έχουν οι αντίπαλοί τους…».

Η Τουρκία, πάντως, θα παραταχθεί χωρίς τον Γιλντιράι Μπαστούρκ. O Τούρκος μέσος της Χέρτα Βερολίνου τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τη Δανία (2-2), που έγινε το περασμένο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή