Παρών με AEK ο Μόρις

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H μείωση της ποινής του Νασίφ Μόρις από έξι σε τέσσερις αγωνιστικές ήταν μια ευχάριστη είδηση για τον Μαλεζάνι, έστω κι αν δεν λύνει άμεσα τα χέρια του. O Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση μόνο για την ποινή του Νοτιοαφρικανού διεθνούς (δεν άσκησε έφεση για τον Κώτσιο και τη μία αγωνιστική στο OAKA), υποστηρίζοντας ότι το πέταγμα της φανέλας στον διαιτητή δεν συνιστά έργω εξύβριση αλλά ανάρμοστη συμπεριφορά. Επικαλέστηκε μάλιστα το δεδικασμένο με τον Νικοπολίδη (πέταξε τα γάντια του στον διαιτητή και του είπε ότι είχε δόλο) και τον Γεωργάτο (είπε ότι θα τον… σκοτώσει), πέρυσι στην Ξάνθη. H δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση και μείωσε την ποινή για το συγκεκριμένο παράπτωμα από τρεις σε μία αγωνιστική, οπότε από τη συγχώνευση των ποινών (υπήρχε και η κλωτσιά στον Τζόρτζεβιτς) προέκυψε τελικά τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών και όχι έξι. Με τη μείωση της ποινής του, ο Μόρις θα είναι παρών στους αγώνες με τον Ακράτητο (εντός) και AEK (εκτός).

Παρά τα ευχάριστα νέα, ο Μόρις δεν απέφυγε τις συστάσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη συμπεριφορά του. O «Τζίγκερ» τον δέχθηκε χθες και σε ήρεμους τόνους τού είπε να προσέξει στο εξής να μη δίνει δικαιώματα που μπορούν να φέρουν σε δύσκολη θέση τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα. Από την πλευρά του, ο 24χρονος αμυντικός είπε ότι θόλωσε το μυαλό του και ότι θα φροντίσει να μην το ξανακάνει. Δεν πρόκειται πάντως να γλιτώσει το βαρύ πρόστιμο, το ύψος του οποίου θα το μάθει σήμερα. Οσον αφορά στον τραυματισμό του, δεν υπάρχουν ανησυχίες. Θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Ουντινέζε.

Περιμένοντας την επιστροφή των διεθνών σήμερα, ο Μαλεζάνι δούλεψε χθες με τους… διαθέσιμους παίκτες διάφορες αμυντικές τακτικές. Δεν είχε πάντως και πολλά περιθώρια, καθώς ο Αντριτς έκανε πάλι ατομικό πρόγραμμα (είναι απίθανο να προλάβει τον αγώνα με τον Ιωνικό) ενώ ο Βόουτερ δεν γυμνάστηκε γιατί είχε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να δει αν είναι σε θέση να παίξει στη Νεάπολη. O Γκούμας έβγαλε πάλι χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και λογικά θα τον εμπιστευθεί ο προπονητής του για τον αγώνα της Κυριακής.

– Αν ισχύουν όσα είπε τηλεφωνικά στον Αργύρη Μήτσου, πολύ δύσκολα ο Παπαδόπουλος θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Ουντινέζε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή