Πίκρα για την απώλεια της πρόκρισης, ικανοποίηση για τη νίκη

Πίκρα για την απώλεια της πρόκρισης, ικανοποίηση για τη νίκη

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Ικανοποιημένοι από τη νίκη, αλλά πικραμένοι από την απώλεια της πρόκρισης για την «τετράδα» της Ρώμης, ήταν οι Ελληνες διεθνείς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Τσεχία. Είναι η πρώτη φορά, μετά το 1987, που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιτυγχάνει τρεις νίκες στην τελική φάση των ομίλων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ, αλλά η ήττα από την Ισπανία δεν έδωσε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την Αιώνια Πόλη.

«Καταφέραμε μια νίκη, η οποία πριν από τον αγώνα των Ολλανδών με τους Ισπανούς θα μας έδινε την είσοδο για την τετράδα της Ρώμης. Κάναμε το χρέος μας και εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα, που ήταν ο πρωταρχικός στόχος. Μας μένει μια πικρία, γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι είχαμε τις δυνατότητες για να προκριθούμε στους «4», αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο Δημητρακόπουλος.

Περισσότερο στενοχωρημένος παρά χαρούμενος ήταν ο Σωτήρης Πανταλέων: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Υπήρχαν προοπτικές για τετράδα», αρκέστηκε να δηλώσει.

Ο Αντώνης Τσακιρόπουλος, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, τόνισε: «Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε γιατί εξασφαλίζαμε την είσοδο για τη διοργάνωση του 2007 χωρίς να περάσουμε από τη διαδικασία των προκριματικών. Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να τα αναφέρουμε. Φεύγω από αυτό το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την αίσθηση ότι, εάν προκρινόμασταν στη Ρώμη, θα μπορούσαμε να πάρουμε μετάλλιο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή