Ρεχάγκελ: Θα τα πούμε μεταξύ μας…

Ρεχάγκελ: Θα τα πούμε μεταξύ μας…

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απαντες στην αποστολή της Εθνικής στάθηκαν στην αξία της νίκης επί του Καζακστάν, μετά το φινάλε του δραματικού αγώνα στο Αλμάτι. O Οτο Ρεχάγκελ έστρεψε το βλέμμα του και στον αγώνα με τη Δανία, ενώ παραδέχθηκε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας: «Ευτυχώς που στο τελευταίο λεπτό έγινε αυτό που έγινε. Είχαν πολύ πάθος και εμείς θέλαμε ψυχραιμία. Οσο πέρναγε η ώρα, αγχωνόμασταν, αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα ξύπνησε και στο τελευταίο μισάωρο είχε ιδιαίτερο πάθος. Είμαι ενθουσιασμένος με το γκολ του Λυμπερόπουλου. Πλέον πάμε βήμα βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παιχνίδι με παιχνίδι από εδώ και πέρα. Πάμε να συζητήσουμε τι θα κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι με Δανία. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αλλά το τι πρέπει να αλλάξει, θα το πούμε μεταξύ μας και όχι δημοσίως».

Ο Μιχάλης Καψής είπε: «Θα ήταν καταδικαστέο και κατακριτέο αν φέρναμε ένα κακό αποτέλεσμα. Ευτυχώς είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε το 1-1, αποτέλεσμα το οποίο ήταν κρίσιμο για τη συνέχεια. Οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία». Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε: «Δείξαμε χαρακτήρα και ανατρέψαμε το σκορ, παρά το άγχος που είχαμε. Αυτό μας μένει και συνεχίζουμε. Με τέτοιες ομάδες όταν δεν έρχεται το γκολ, τότε έχεις άγχος. Μετά το 1-0 ήμασταν σε θέση να αντιδράσουμε και δείξαμε χαρακτήρα καθώς με όποια ομάδα και αν χάνεις, έχει σημασία να ανατρέπεις το αποτέλεσμα. Με τη Δανία θα είμαστε καλύτεροι».

Ο Ζήσης Βρύζας τόνισε: «Μας μένει η νίκη και πρέπει να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι. Αυτά τα ματς είναι δύσκολα, καθώς και η Ουκρανία κέρδισε στις καθυστερήσεις. Το ποδόσφαιρο πλέον είναι διαφορετικό. Από λάθος έγινε το 1-0 αλλά τέλος καλό, όλα καλά».

Ο άμεσος συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ, ο Γιάννης Τοπαλίδης, υπογράμμισε: «Ηταν όλα πολύ δύσκολα. Αλλιώς είναι να προετοιμάζεσαι και αλλιώς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και ήθελαν να κερδίσουν. Είμαστε ευτυχείς με τη μεγάλη ανατροπή. Συγχαρητήρια για τη μεγάλη ανατροπή. Προσευχηθήκαμε όλοι και βοήθησαν ακόμα και οι δημοσιογράφοι, άσχετα με το αν παίξαμε καλά ή κακά. Ολα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή