Τραυματίστηκε ο Κόντης, χάνει μάλλον Ηρακλή

Τραυματίστηκε ο Κόντης, χάνει μάλλον Ηρακλή

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ρουτίνα έχουν γίνει οι τραυματισμοί για την AEK και τον Φερνάντο Σάντος. O Πορτογάλος τεχνικός είδε χθες τον Χρήστο Κόντη να αποχωρεί από την προπόνηση με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και κατά τα φαινόμενα, δύσκολα θα τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ηρακλή. H εκτίμηση της κατάστασής του θα γίνει σήμερα, όμως επειδή πρόκειται για μυϊκό τραυματισμό, θα πρέπει να νιώσει ο ίδιος απόλυτα καλά για να παίξει χωρίς να υπάρχει το ρίσκο επιδείνωσης της κατάστασής του. Από την προπόνηση αποχώρησε και ο Κομβολίδης, πριν καλά καλά επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς. O νεαρός ομογενής ένιωσε ζάλη και για προληπτικούς λόγους σταμάτησε την προσπάθεια. Λογικά, σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. O Χιώτης και ο Τσιρίλο συνεχίζουν το πρόγραμμα αποκατάστασης, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς, όχι όμως στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα.

Ο Παναγιώτης Κονέ υποβλήθηκε χθες σε αθροσκόπηση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα (ρήξη έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο) που έπαθε στην προπόνηση της Τρίτης. Δεν διαπιστώθηκε μεγαλύτερη ζημιά και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις σε 3-4 εβδομάδες. O Κονέ είχε χθες διπλή αγωνία, καθώς επρόκειτο να εκδικαστεί το θέμα του ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΑΕ. Με συμφωνία Ολυμπιακού και AEK, δόθηκε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα. Οι δύο ομάδες είναι κοντά σε εξωδικαστικό συμβιβασμό και κατά πάσα πιθανότητα, η AEK θα αποζημιώσει με ένα λογικό ποσό τον Ολυμπιακό και θα κρατήσει τον Κονέ δικό της.

– Στην Ιταλία πήγε χθες ο Σορεντίνο με άδεια του Σάντος, λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος που αντιμετώπισε.

– Σήμερα στις 18:05 θα ακουστεί επισήμως για πρώτη φορά από πολλές ραδιοφωνικές συχνότητες ο νέος ύμνος της AEK, που έχει γράψει ο Φοίβος.

– O Αλεσάντρε Σοάρες θα… εγκαινιάσει σήμερα τη συνέντευξη Τύπου που δίνουν από πέρυσι κάθε αγωνιστική εβδομάδα ένας ή δύο παίκτες της AEK.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή