Σύννεφα ντόπινγκ κυκλώνουν την Τσέλσι

Σύννεφα ντόπινγκ κυκλώνουν την Τσέλσι

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, ούτε σε απαλλάσσουν από τα βάσανα. Αυτό το βιώνει και η Τσέλσι του Αμπράμοβιτς, που καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες για παράβαση των κανονισμών περί αναβολικών. H αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) κάλεσε σε απολογία τη διοίκηση των πρωταθλητών, επειδή πριν από 14 μήνες διεξήγαγε ανεξάρτητους ελέγχους ντόπινγκ σε κάποιους από τους παίκτες τους, γεγονός που απαγορεύεται σύμφωνα με το άρθρο 1 των σχετικών κανονισμών της FA. «H Τσέλσι κατηγορείται ότι παραβίασε το άρθρο που αναφέρει ρητά πως οποιαδήποτε ενέργεια, η οποία έχει να κάνει με έλεγχο ντόπινγκ, θεωρείται αντίθετη με τους κανονισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η Τσέλσι πρέπει να απαντήσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου, εάν όντως στις 12 Ιουλίου του 2004 είχε «περάσει» κάποιους παίκτες της από ντόπινγκ κοντρόλ.

Απών ο Μοριέντες

Ο Φερνάντο Μοριέντες θα απουσιάσει από τη Λίβερπουλ στην αναμέτρηση της 13ης Σεπτεμβρίου με την Μπέτις στο στάδιο «Ρουίθ ντε Λοπέρα», για την πρεμιέρα του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. O Ισπανός στράικερ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο πόδι, τον οποίο «απέκτησε» με την εθνική της χώρας του. O γιατρός των «φούριας ρόχας» δήλωσε ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μοριέντες, έδειξαν μια ελαφρά μυϊκή ρήξη. «Είναι ένας τραυματισμός, ο οποίος εκτιμούμε ότι θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10-15 ημέρες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκενάρο Μπόρας.

Ο διεθνής επιθετικός απουσίασε και από την προχθεσινή αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Σερβία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή