ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ – ΚΡΑΒΑΡΙΚ

«Θα χτυπάμε το κεφάλι μας»

Αναρωτιέται για το μέλλον του στην εθνική ομάδα του βόλεϊ ο Αντρέι Κράβαρικ, που είναι 34 ετών. «Κάποια παιδιά είμαστε μεγάλα για άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μπορούμε να παίξουμε; Και αυτή είναι μια σοβαρή ερώτηση που κάνω στον εαυτό μου. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα και χωρίς να το καταλάβουμε θα φτάσουμε στα 40. Ενα είναι σίγουρο: όταν σταματήσουμε, θα χτυπάμε το κεφάλι μας στο τοίχο γιατί δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία και να προκριθούμε στους ημιτελικούς. Πετύχαμε να πάρουμε την 3η θέση του ομίλου, ώστε να προκριθεί η ομάδα στην ερχόμενη διοργάνωση χωρίς προκριματικούς, αλλά λυπάμαι γιατί μπορούσαμε να μπούμε στην τετράδα. Στα τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι είχαμε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο», δήλωσε.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΟ

«Σωστή απόφαση της ΚΟΕ»

Σωστή κρίνουν την απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον προπονητή της εθνικής ομάδας ανδρών, Σάντρο Καμπάνια, ως και το 2008, οι τεχνικοί ηγέτες του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Πάτερος και του Πανιώνιου, Γιάννης Γιαννουρής. «Τα παιδιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πήραν το χάλκινο μετάλλιο, έφεραν την πολυπόθητη επιτυχία και από τη στιγμή που έγινε αυτό, η KOE καλώς ανανέωσε τη συνεργασία με τον Σάντρο Καμπάνια», είπε ο πρώτος. «Ηταν πολύ σωστή η απόφαση. Το έργο και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Είναι μεγάλη ευκαιρία πλέον για τον ίδιο και για το ελληνικό πόλο, να ολοκληρωθεί ο κύκλος στο Πεκίνο, έπειτα από αυτό που δεν μπόρεσαν να πετύχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΟΛΙΣΤΕΣ

Ικανοποίηση για Καμπάνια

Και οι διεθνείς πολίστες ικανοποιήθηκαν με την απόφαση της KOE, για παραμονή του Σάντρο Καμπάνια στην εθνική ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια. O φουνταριστός, Αντώνης Βλοντάκης είπε: «Για εμένα θα ήταν έκπληξη η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενο και λογικό να συμβεί αυτό, μετά τις επιτυχίες που σημειώνει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, με αποκορύφωμα φυσικά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Μόντρεαλ». O Χρήστος Αφρουδάκης τόνισε: «Ηταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. O Σάντρο Καμπάνια έχει προσφέρει πάρα πολλά στην εθνική ομάδα, αλλά και στη χώρα μας και θεωρώ ότι θα ήταν άδικο αν δεν ανανεωνόταν η συνεργασία με την KOE. Συνεχίζουμε δυνατά και αποφασιστικά, ώστε να εκπληρώσουμε το όνειρο του προπονητή, το δικό μας και όσων ασχολούνται με το άθλημα, το οποίο είναι η κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή