ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

TZOYNTO: Δεν κατάφεραν να διακριθούν οι Ελληνες, χθες, στην πρώτη ημέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών και γυναικών, που γίνεται στο Κάιρο. Ολοι έμειναν εκτός επτάδας. O Διονύσης Ηλιάδης (100 κιλά) νίκησε τον Κουβανό Ορέιντις Ντεσπέν, αλλά μετά ηττήθηκε από τον Βραζιλιάνο Λουσιάνο Κορέα και από τον Σλοβένο Πριμόζ Φεργιάν. O Βασίλης Ηλιάδης (+100 κ.) έχασε από τον Κουβανό Οσκαρ Μπρεϊσόν και τον Ιρανό Μοχάμαντ Ρεζά Ροοντάκι. Τέλος, η Βαρβάρα Ακριτίδου (78 κ.) ηττήθη από την Γκιεόνγκ Μι Γεόνγκ (N. Κορέα).

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Δεν εγκρίνει η ΓΓΑ τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων του 2006, που είχε ανατεθεί στην Ελλάδα πριν από μερικούς μήνες. H ΓΓΑ στο έγγραφό της δεν δίνει κάποιες εξηγήσεις. «Είχαμε το προφορικό «ναι» όλων για τη διοργάνωση, που αρνούνται τώρα. Αποδεικνύεται περίτρανα πως οι εισηγητές του υφυπουργού έχουν θέσει υπό διωγμό το άθλημα, για λόγους που δεν τολμούν να φέρουν στη επιφάνεια. Αργά ή γρήγορα, θα το κάνουμε εμείς. Θα προσπαθήσουμε να γίνει η διοργάνωση», δήλωσε ο A΄ αντιπρόεδρος της ΕΟΠ, Γιάννης Πετρόπουλος.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Δέκα αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα (8-15/10, Γερμανία). Είναι οι: Ξίφος μονομαχίας: Αλ. Κοντογιάννης, Γ. Αμπάλοφ – I. Χρήστου, Π. Λιοντή. Σπάθη: K. Μανέτας, M. Μπασματζιάν, Τζ. Ντουράκος. Ξίφος ασκήσεως: Γ. Καραπάνος – P. Δαβία.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και σίνιορς θα γίνει στη λίμνη Στράτος (Αγρίνιο) από σήμερα έως την Κυριακή. Θ’ απουσιάσει η Αγγελική Ανδριοπούλου, που μετέχει στο «US Open», στη Φλόριντα. Σήμερα (16.00) θα γίνουν οι προκριματικοί στις φιγούρες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: Το Λος Αντζελες είναι η πρώτη πόλη που ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, ελπίζοντας ότι θα γίνει η πρώτη που θα τελέσει για τρίτη φορά, μετά το 1932 και το 1984, την κορυφαία αθλητική εκδήλωση.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στο τέλος της περιόδου ο Ντένις Μπέργκαμπ θα «κρεμάσει» οριστικά τα παπούτσια του. «Εφτασε η σωστή στιγμή να εγκαταλείψω το ποδόσφαιρο και ν’ αρχίσω να παρακολουθώ τους αγώνες από την εξέδρα», δήλωσε ο 36χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή