Ηρακλή και άδειο OAKA σκέπτεται ο Σάντος

Ηρακλή και άδειο OAKA σκέπτεται ο Σάντος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O μόνος που δεν ασχολήθηκε χθες με το νέο ύμνο της AEK, θέμα συζήτησης για όλους μετά την επίσημη «πρώτη» του το απόγευμα, ήταν ο Φερνάντο Σάντος. O συνήθως αγέλαστος Πορτογάλος, ασχολείται μόνο με τον αγώνα με τον Ηρακλή, τον οποίο θεωρεί «κομβικό» για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Θα γίνει χωρίς φίλους της AEK στις εξέδρες του OAKA, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που θα προσπαθήσει με νύχια και δόντια να αποφύγει τη δεύτερη σερί ήττα στο ξεκίνημα της περιόδου. Μαζί μ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετά προβλήματα τραυματισμού, ενώ η προετοιμασία έγινε μετ’ εμποδίων, λόγω της απουσίας πολλών διεθνών.

Το ευχάριστο για τον Σάντος είναι ότι ο Τσιρίλο μπήκε χθες στο κανονικό πρόγραμμα και το έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις. Εχει χάσει όμως πολλές προπονήσεις και θεωρείται απίθανο να τον εμπιστευθεί για την ενδεκάδα. O Κόντης αρκέστηκε χθες σε ατομικό πρόγραμμα (έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο) και υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για την ετοιμότητά του. Εκτός πλάνων είναι και ο Κονέ, ο οποίος πήγε στους Θρακομακεδόνες και άρχισε πρόγραμμα αποκατάστασης. H αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 16.30 στο OAKA και θα είναι ανοικτή στους φιλάθλους.

– «Το ότι είμαι στον πάγκο, μου δίνει κίνητρο να γίνω καλύτερος. Εύκολα ή δύσκολα θα νικήσουμε τον Ηρακλή» δήλωσε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Αλεσάντρε Σοάρες.

– Τα είπαν τηλεφωνικά ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο «αρχηγός» της «Ορίτζιναλ», Δημήτρης Χατζηχρήστος, αλλά πέρα από μια δέσμευση των οργανωμένων ότι δεν θα δημιουργήσουν πόλωση με τη στάση τους, δεν επήλθε συμβιβασμός. Οι διαφορές παραμένουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή