Τέλος καλό, όλα καλά με τον Γιάγια Τουρέ

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Γιάγια Τουρέ

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο εικοσιτετράωρα και κάτι πριν από τη σέντρα του (κεκλεισμένων των θυρών) αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ο Γιάγια Τουρέ επέστρεψε στην Ελλάδα. O αμυντικός μέσος των «ερυθρολεύκων» γύρισε χθες στην Αθήνα, φέρνοντας απ’ την πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού, τη γυναίκα και το παιδί του. Είχαν προηγηθεί συντονισμένες ενέργειες των υπευθύνων του Ολυμπιακού, προκειμένου να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά προβλήματα και να εκδοθεί βίζα για τη σύζυγο και το παιδί του, ώστε να εγκατασταθούν όλοι μαζί στην Ελλάδα. Μια εξέλιξη που χαροποίησε τον Τροντ Σόλιντ, καθώς μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια του Γιάγια Τουρέ εν όψει του αγώνα με τους «κυανέρυθρους». Στη χθεσινοβραδινή προπόνηση, το παρών έδωσαν και οι οκτώ διεθνείς των Πειραιωτών.  

Εκτός πλάνων του Νορβηγού τεχνικού για την αυριανή συνάντηση του φαληρικού γηπέδου βρίσκεται ο Ριβάλντο, λόγω των ενοχλήσεων σε δάκτυλο του ποδιού του. Πάντως, το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αισιοδοξεί ότι ο Βραζιλιάνος θα είναι έτοιμος για το ραντεβού της Τρίτης με τη Ρόζενμποργκ στο «Καραϊσκάκη». H αποστολή της νορβηγικής ομάδας θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα το μεσημέρι, αλλά ο προπονητής της, Περ Ματίας Χέγκμο, θα αφιχθεί δύο ημέρες νωρίτερα, προκειμένου να «κατασκοπεύσει» τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Την Τρίτη το βράδυ, θα βρεθούν στις κερκίδες του «Καραϊσκάκη» το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Λιόν, Μπρούνο Τζενεζιό, και ο άμεσος συνεργάτης του Οτο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης. O Αντώνης Δρακόπουλος θα είναι το ίδιο βράδυ στη Γαλλία για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Λιόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή