Μετ’ εμποδίων κατά Ατρομήτου ο ΠΑΟΚ

Μετ’ εμποδίων κατά Ατρομήτου ο ΠΑΟΚ

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν ήταν αυτή που ονειρεύονταν στον ΠΑΟΚ και μετά την ήττα από τη SKODA Ξάνθη, περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν στον αποψινό αγώνα στην Τούμπα με τον Ατρόμητο (18.45, Super Sport 1). Ομως τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Από τη μία είναι οι άδειες κερκίδες και από την άλλη η ελλιπής προετοιμασία λόγω υποχρεώσεων των διεθνών με τις εθνικές ομάδες. O προπονητής του «δικεφάλου» είναι χαρακτηριστικό ότι όλη την εβδομάδα δεν έκανε κάποια προπόνηση έχοντας στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, με αποτέλεσμα να είναι απόψε υποχρεωμένος να παρατάξει μία ενδεκάδα που δεν είχε δοκιμάσει τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Καραγεωργίου περίμενε την προπόνηση της Πέμπτης για να δοκιμάσει τα πλάνα του, στη μοναδική που πίστευε ότι θα έχει αυτήν την ευκαιρία και ανοίγοντας τα χαρτιά του είχε δίπλα στον Μέγκαχεντ τον Μπαλάφα, γιατί ο Ζαγοράκης έκανε χαλάρωμα λόγω του αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν. Πάντως, δεν αναμένεται να κρύβει κάποια έκπληξη η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τοχούρογλου, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν οι Κωνσταντινίδης και Φουτσίνι, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ουντέζε και Καρυπίδη. Στη μεσαία γραμμή θα παραταχθούν οι Μέγκαχεντ, Ζαγοράκης, Μαλαδένης και Εγκωμίτης, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Μίετσελ και Σαλπιγγίδης.

Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν έχει συμπεριλάβει στα αρχικά του πλάνα τον Σικαμπάλα αφ’ ενός γιατί ο Αιγύπτιος δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και αφ’ ετέρου γιατί όλη την εβδομάδα ταλαιπωριόταν από ενοχλήσεις στη φτέρνα. Εκτός ενδεκάδας μένει και ο Φατίχ Ακιέλ λόγω της καθυστερημένης επιστροφής του από την Ουκρανία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή