Ριζικές αλλαγές μελετά ο Κωφίδης

Ριζικές αλλαγές μελετά ο Κωφίδης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H παρουσία του Σάββα Κωφίδη στον πάγκο του Ηρακλή στο μισό της περυσινής περιόδου είχε φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα για τον «γηραιό», με αποτέλεσμα άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο να αισιοδοξούν για τη φετινή περίοδο. Ηρθε όμως η… σφαλιάρα από τον Ακράτητο και οι τραγικές εμφανίσεις σε διάφορους φιλικούς αγώνες και τώρα ο Ελληνας τεχνικός καλείται να βρει φάρμακο για τις πληγές.

Ο Κωφίδης, έχοντας τη συμπαράσταση του Δημήτρη Χούλη, είναι αποφασισμένος να κάνει σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα και δεν αποκλείεται στον αυριανό αγώνα με την AEK στο OAKA να παρατάξει την ομάδα χωρίς τον Τάσο Κατσαμπή, κάτι που δοκίμασε άλλωστε στις τελευταίες προπονήσεις. O προπονητής του Ηρακλή, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σεγκιρί και Στεφανή αλλά και τον Γεωργιάδη, προβληματίζεται από το γεγονός ότι η ομάδα του δέχεται εύκολα γκολ και προσανατολίζεται να παρατάξει κεντρικό αμυντικό τους Αλεμάο και Σνάουτσερ. Είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην αριστερή πλευρά ο Δρούγας, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και ο Ερέρα, ο οποίος θα δείξει ικανός στην τελική προσπάθεια.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θεωρούν ότι μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία σε έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα, αυτή τη φορά με τον Λεβαδειακό, να ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους. O Ντράγκαν Κοκότοβιτς έχει τονίσει στους παίκτες του ότι το συγκρότημα του Τάκη Λεμονή ως νεανική ομάδα έχει δίψα για διάκριση στην κατηγορία και είναι επικίνδυνο, άρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. O τεχνικός των Ποντίων θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Παππά, όσο και τον Πετκάκη, ενώ εξακολουθεί να παραμένει παροπλισμένος ο Νικολόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή