Δύσκολη έξοδος της Μπαρτσελόνα

Δύσκολη έξοδος της Μπαρτσελόνα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δεύτερο παιχνίδι για τον όμιλο του Παναθηναϊκού, η γερμανική Βέρντερ Βρέμης υποδέχεται στην πρεμιέρα την Μπαρτσελόνα, έχοντας σαν τελευταία ανάμνηση από τη διοργάνωση την περυσινή «εφτάρα» στο γήπεδο της Λιόν. Δείχνουν σε καλή κατάσταση οι Γερμανοί αυτόν τον καιρό, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα στερηθούν το ένα από τα δύο θαυματουργά «K» της επίθεσής τους, τον Μίροσλαβ Κλόζε, που είναι τιμωρημένος. Στη θέση του, δίπλα στον Κλάσνιτς, θα αγωνιστεί ο Περουβιανός Βαλντές, που για την περίπτωση παράγγειλε μάλιστα ένα ζευγάρι παπούτσια σε χρυσό χρώμα, ίδια με αυτά που φόραγε όταν πέρυσι πέτυχε δυο γκολ κόντρα στη Βαλένθια. Απών είναι και ο τερματοφύλακας Τιμ.

Ενδιαφέρουσα βραδιά

Από τις υπόλοιπες αποψινές συναντήσεις ξεχωρίζει αυτή της Βιγιαρεάλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον 4ο όμιλο. Τιμωρημένος είναι για τους γηπεδούχους ο Χοσέ Μάρι, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Ρικέλμε. Στην αγγλική ομάδα ήταν να μείνει εκτός αποστολής ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπειτα από την απώλεια που βίωσε με τον θάνατο του πατέρα του, αλλά τελικά ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Γιώργος Καραγκούνης θα ντεμπουτάρει σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη νέα του ομάδα, τη Μπενφίκα, που φιλοξενεί τη γαλλική Λιλ.

Στον 1ο όμιλο, τα… βαριά ονόματα αγωνίζονται εκτός έδρας. Στην Αυστρία, η Μπάγερν παίζει με τη Ραπίντ, χωρίς τον Μπάλακ που τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, αλλά με τον Μακάι, που ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό. Για το συγκεκριμένο ματς, οι αρχές εντόπισαν περίπου 3.000 πλαστά εισιτήρια και ειδοποίησαν τους φιλάθλους να τσεκάρουν τι έχουν αγοράσει και από πού…

Η Γιουβέντους, χωρίς τον από καιρό τραυματία τερματοφύλακα Μπουφόν, φιλοξενείται στο Βέλγιο από τη Μπριζ.

Τέλος, για τον 2ο όμιλο, η Αρσεναλ υποδέχεται την πρωτάρα ελβετική Τουν χωρίς τον τραυματία Ανρί και τον τιμωρημένο Λέμαν, ενώ ο Αγιαξ παίζει στην Πράγα με τη Σπάρτα χωρίς τους Χουανφράν και Εσκιντέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή