Πρώτα η Ζενίτ και μετά ο Δέλλας για την AEK

Πρώτα η Ζενίτ και μετά ο Δέλλας για την AEK

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την Αγία Πετρούπολη θα περάσει η μεταγραφή του Τραϊανού Δέλλα. O διεθνής κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει την Παρασκευή το νέο του συμβόλαιο, καθώς σήμερα και αύριο η διοίκηση της AEK θα βρίσκεται στη Ρωσία για το παιχνίδι με τη Ζενίτ.

Ο Δέλλας, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους, με χρηματικές απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα, θα υπάρχει προοπτική για ανανέωση δύο ακόμη ετών και αυτό θα γίνει εάν δεν έχει κάποια δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Εν τω μεταξύ, το αυριανό παιχνίδι του κυπέλλου UEFA, με τη Ζενίτ μονοπωλεί το ενδιαφέρον. O Σάντος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τους έντεκα ποδοσφαιριστές του αγώνα με τον Ηρακλή και μάλιστα στη χθεσινή προπόνηση ασχολήθηκε μόνο με αυτούς. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν με τον Ροζάριο.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα (08.55) για την Αγία Πετρούπολη και απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι Σορεντίνο, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Αλεξόπουλος, Γεωργέας, Κόντης, Κρασσάς, Κυριακίδης, Μόρας, Σαπάνης, Τσάνκο, Βιενγκλίνσκι, Ζούλιο Σέζαρ, Ιβιτς, Μάλμπασα, Σοάρες, Κατσουράνης, Λάκης, Λυμπερόπουλος, Πλιάτσικας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή