ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΑΛΕΖΑΝΙ

«Θέλουμε κάτι καλό για να αλλάξει το κλίμα»

Ψύχραιμος εμφανίσθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ούντινε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. «Δεν θέλω να φορτίσω τους παίκτες μου. Οι ίδιοι αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα. Δικαίως η Ουντινέζε βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση στο Καμπιονάτο και δεν νομίζω να εμφανισθεί αγχωμένη. Θέλουμε το αποτέλεσμα για να αλλάξει το κλίμα. Ολοι λένε ότι η Μπαρτσελόνα θα έχει εύκολο έργο στον όμιλο, εγώ όμως διαφωνώ». Στη συνέχεια, ο τεχνικός των Ιταλών Σέρζε Κόσμι τόνισε: «Νιώθουμε όπως ένας ασήμαντος που ξαφνικά ασχολούνται όλοι μαζί του. O κ. Μαλεζάνι όταν ρωτήθηκε ποιον από τους παίκτες μου δεν θα ήθελε αύριο (σ.σ. απόψε) ως αντίπαλο είπε τον Σενσίνι, εγώ δεν ξέρω ποιον να πρωτοδιαλέξω από τον ΠΑΟ».

ΑΙΓΑΛΕΩ

Χάνει Αγρίτη με AEK

O τραυματισμός του Ανέστη Αγρίτη (υπέστη θλάση στον δικέφαλο, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ακράτητο) θα τον κρατήσει μία εβδομάδα εκτός προπονήσεων, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με την AEK. Αντίθετα, αναμένεται να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα ο Γιώργος Φωτάκης, που απουσίασε την Κυριακή επειδή έχει υποστεί διάστρεμμα. Σίγουρη θεωρείται η επιστροφή του Μανώλη Λιαπάκη, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

ΛΑΡΙΣΑ

Κάθοδος χωρίς οπαδούς

Οριστικά χωρίς τους φιλάθλους της θα αγωνισθεί η ΑΕΛ στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ακράτητο, όπως ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Κωνστάντου. Είχε προηγηθεί την προηγούμενη εβδομάδα η απόφαση της διοίκησης του Ακράτητου να κοστολογήσει 30 και 35 ευρώ τα εισιτήρια τα οποία προορίζονταν για τους Λαρισαίους και εν συνεχεία η ανακοίνωση – αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ ότι δεν πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα για το ματς της Κυριακής.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ονομαστικά εισιτήρια

Το μέτρο των ονομαστικών εισιτηρίων θα εφαρμόσει η ΠΑΕ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, επικαλούμενη την προκήρυξη του πρωταθλήματος από την ΕΠΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα. H διάθεση θα αρχίσει αύριο, στις 6 το απόγευμα, στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και θα κοστίζουν 15 ευρώ (Θύρες 5-6), 20 ευρώ (Θύρες 2-4-7) και 40 ευρώ (VΙΡ-θύρα 3).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή